Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/11/2020 06:18:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

08/09/2020
Lectures: 686
Sant Feliu celebrarà la Diada amb restriccions per la Covid-19 a la plaça Lluís Companys

Divendres 11 de setembre Sant Feliu celebrarà la Diada Nacional de Catalunya, un acte d'inici de curs en el qual s'aplicaran totes les mesures contra la Covid-19 i que es pretén que marqui les pautes i els passos a seguir en la celebració dels propers esdeveniments públics a la nostra ciutat.

Amb la prioritat de garantir les mesures de seguretat i el distanciament social, però també amb ganes de poder recuperar algunes activitats públiques en els propers mesos, s'ha triat la plaça de Lluís Companys com a escenari per a aquesta celebració, ja que permet garantir el control d'aforament i la separació interpersonal.

L'acte d'enguany se celebrarà a porta tancada i s'iniciarà a les 11.45 h amb el repic de campanes de la Catedral de Sant Llorenç. A les 12 h, l'alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, farà la intervenció institucional de la Diada i seguidament les entitats convidades, les quals sols podran assistir, prèvia confirmació, dos membres per entitat, realitzaran l'ofrena floral. Per concloure l'homenatge, alumnat de l'Escola Municipal de Música interpretaran Els Segadors.*) 

A continuació, les flors ofrenades per les diverses entitats seran traslladades al monòlit del passeig de l'Onze de Setembre, ubicació tradicional que enguany no podrà acollir la celebració per les reduïdes dimensions de l'espai.

Mesures de prevenció      

L'assistència a l'acte queda restringida a les entitats i institucions convidades que hagin confirmat la seva assistència i que disposaran d'un espai segur per homenatjar la bandera complint amb les distàncies de seguretat corresponents i amb la resta de normativa aplicable per lluitar contra la Covid-19. 

Així, es facilitarà gel hidroalcohòlic a totes les persones assistents, i serà obligatori l'ús de mascareta durant tot l'acte. Les dues persones escollides per cada entitat per assistir-hi disposaran de cadires assignades nominalment, des d'on podran seguir el desenvolupament de l'homenatge i des d'on es desplaçaran de manera ordenada a l'escenari per col·locar les flors tot seguint les indicacions que rebran per part de l'equip de protocol de l'Ajuntament.   

La ciutadania podrà seguir en directe per l'Instagram de l'Ajuntament l'acte de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a partir de les 12 h.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior