Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/11/2020 06:19:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

07/09/2020
Lectures: 494
L'Ajuntament ofereix diferents avantatges a les persones propietàries d'habitatges a través de la Borsa de lloguer municipal

L'Ajuntament de Sant Feliu, dins del conjunt de polítiques socials i urbanístiques que faciliten el dret a l'habitatge de la ciutadania, impulsa tot un seguit de serveis adreçats a persones propietàries d'habitatges buits, així com a potencials persones llogateres, a través de la Borsa de lloguer municipal. Aquest servei de mediació gratuït, gestionat des de l'Oficina Local d'Habitatge, ofereix informació, orientació i assessorament a les persones que hi posin a disposició el seu pis, així com una sèrie d'avantatges que garanteixen la seguretat en la tramitació i seguiment del contracte.

L'equip tècnic de la Borsa (Oficina Local d'Habitatge) s'encarrega de la redacció del contracte de lloguer, i garanteix la seguretat en la tramitació, seguiment, mediació i resolució de conflictes al llarg de tot el contracte. El servei contempla una assegurança multirisc el continent de l'habitatge, així com un sistema de cobertura de la Generalitat a través de l'Avalloguer. Altres avantatges també inclouen les tramitacions gratuïtes de la cèdula d'habitabilitat i del certificat d'eficiència energètica. A més, fins al 31 d'octubre de 2020 propietaris i propietàries poden accedir als ajuts contemplats dins la convocatòria de subvencions aprovada pel ple municipal de l'Ajuntament de juliol de 2020..

Subvencions als propietaris en funció del preu de lloguer

Les subvencions adreçades a les persones que tinguin habitatges en la Borsa de lloguer municipal varien en funció del preu de lloguer de l'habitatge que s'estableixi. L'ajut pren com a referència el percentatge de rebaixa sobre el preu de mercat referenciat per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, i pot arribar fins al 0,520% del valor cadastral de l'immoble.

Per poder accedir a la subvenció, les persones interessades hauran de realitzar preferentment la tramitació en línia a través del següent enllaç. Per a més informació, o en cas de resultar impossible la tramitació a través de mitjans electrònics, cal posar-se en contacte amb l'Oficina Local d'Habitatge pels següents canals:

  • Correu electrònic: habitatge@santfeliu.cat
  • Telèfon 1: 627 81 35 83 (De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h, i dimarts i dijous de 16 a 18.30 h).
  • Telèfon 2: 661 87 51 26 (De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h, i dilluns i dimecres de 16 a 18.30 h).
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior