Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2020 04:32:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

11/09/2020
Lectures: 425
Sant Feliu celebra la Diada a la plaça Lluís Companys amb restriccions per la Covid-19

Avui, 11 de setembre, Sant Feliu ha celebrat l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a la Plaça Lluís Companys, una ubicació que per les seves dimensions ha permès l'aplicació de totes les mesures de seguretat i distanciament social reglamentàries. 

Després del repic de campanes de la Catedral de Sant Llorenç, l'acte -que s'ha pogut seguir en directe per per l'Instagram de l'Ajuntament- s'ha iniciat a les 12 h. amb la intervenció de l'alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, manifestant el dol per les persones que han perdut la vida a la ciutat a causa de la Covid-19 i mostrant el seu suport a les seves famílies i a les persones que les troben a faltar. Muñoz ha anunciat, en aquest sentit, que el proper dia 2 d'octubre tindrà lloc a Sant Feliu un acte d'homenatge i es posarà una placa commemorativa en record de les víctimes de la pandèmia.

"L'11 de setembre també significa un dolorós record, el de la pèrdua de les llibertats el mateix dia de 1714; però alhora també simbolitza una ferma actitud de reivindicació i resistència activa enfront de l'opressió, que és el que avui sobretot, recordem i reivindiquem", apuntava l'alcaldessa en el discurs institucional, que en finalitzar ha donat pas a l'ofrena floral per part de les entitats convidades. Per concloure l'acte, primer de caràcter públic que se celebra al municipi després del confinament, alumnes de l'Escola Municipal de Música han interpretat Els Segadors. 

Les flors ofrenades per les diverses entitats s'han traslladat al monòlit del passeig de l'Onze de Setembre, ubicació tradicional que enguany no ha pogut acollir la celebració per les reduïdes dimensions de l'espai.

Mesures de prevenció      

L'assistència a l'acte ha quedat restringida a les entitats i institucions convidades que van confirmar la seva assistència i que han disposat d'un espai segur complint amb les distàncies de seguretat corresponents i amb la resta de normativa aplicable per lluitar contra la Covid-19. 

També s'ha facilitat gel hidroalcohòlic a totes les persones assistents, i ha estat obligatori l'ús de mascareta durant tot l'acte. Les dues persones escollides per cada entitat per assistir-hi han disposarat de cadires assignades nominalment, des d'on han pogut seguir el desenvolupament de l'homenatge i des d'on s'han desplaçat de manera ordenada a l'escenari per col·locar les flors tot seguint les indicacions rebudes per part de l'equip de protocol de l'Ajuntament.   

Fotos i vídeos

Fotografies de l'acte

Vídeo resum de l'acte

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior