Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/10/2020 00:36:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

15/09/2020
Lectures: 350
Participa fins al 27 de setembre en el repte Baixcicletada

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat i donada la situació d'excepcionalitat per la pandèmia del Covid-19, enguany es genera una oportunitat per continuar fomentant i promocionant l'ús de la bicicleta, ara més que mai, com a mitjà de transport eficaç, sostenible i que garanteix el distanciament social.

Per aquest motiu, aquest any els 9 municipis que tradicionalment organitzen la Baixcicletada comarcal, han desenvolupat un nou projecte innovador anomenat "Reptebaixcicletada", que vol promoure l'ús de la bicicleta com a mitjà de desplaçament sostenible i segur, tot premiant als participants amb nombrosos obsequis. En aquest sentit, s'han previst 4 categories de premis:

  • Participació familiar: premi entre els desplaçaments realitzats pels inscrits com a família, sempre que aquests facin un mínim de 2 recorreguts de 4 km o bé que facin un recorregut passant per 2 balises.
  • Participació assídua: recorreguts d'almenys 2 km i un mínim de 5 vegades.
  • Participació intermunicipal: recorreguts que passin per un mínim de 3 balises.
  • Participació per km: recorreguts amb més de 10 km.

El repte es va iniciar l'11 de setembre i durarà fins al 27 de setembre. La participació a la iniciativa s'articula a partir del web https://www.reptebaixcicletada.cat/, on es pot trobar tota la informació i instruccions del repte, així com la possibilitat de realitzar el registre per participar, la localització de les balises situades a cada municipi (que serveixen com a punts de referència per establir els desplaçaments entre municipis - en el cas de Sant Feliu, la balisa o punt de referència està situada al centre del parc del Palau Falguera). Diàriament s'aniran actualitzant les estadístiques de km amb classificacions per a cada categoria.


Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació. Amb el lema 'Per una mobilitat sense emissions', la Setmana del 2020 vol arribar a la neutralitat en emissions de carboni al 2050.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar