Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/10/2020 04:24:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

17/09/2020
Lectures: 1254
L'incendi de la fàbrica Dallant de Sant Feliu ja està estabilitzat

L'incendi, que es va iniciar ahir dijous a la tarda, va ser estabilitzat pels bombers sobre les 22 h. 44 vehicles dels bombers van estar actuant.

Els bombers han estat treballant tota la nit per sufocar les flames i remullar brases. Aquest matí de divendres una quinzena de dotacions de bombers continuen treballant per extingir l'incendi de la fàbrica Dallant. 

En iniciar-se l'incendi els treballadors han pogut ser evacuats i no s'han hagut de lamentar ferits, però els danys materials són quantiosos. L'Ajuntament de Sant Feliu s'ha posat a la seva disposició, i l'alcaldessa, Lídia Muñoz, ha estat en contacte amb la direcció, des del punt de control situat a prop de l'incendi. 

Bombers ha recomanat a la població de Sant Feliu que tanqués finestres i portes a causa de la gran quantitat de fum, malgrat el fum de l'incendi no revesteix risc químic i per això no s'ha activat el pla PLASEQCAT (Pla especial d'emergència química). Diversos carrers de l'entorn de la nau incendiada han estat tallats per la Policia Local.  

Emergències recomana a la gent amb problemes respiratoris que evitin sortir a l'exterior i que no s'apropin a la zona. Per la seva banda, l'Ajuntament ha decidit tancar els espais esportius propers a la zona, Grases i Falguera, com a mesura preventiva.

La intensitat de les flames i que hagi col·lapsat mitja coberta de la nau han fet impossible que els bombers hagin pogut entrar-hi, així que tota l'extinció s'està fent des de l'exterior.

Dallant, ubicada al Polígon industrial del Pla i amb una superfície d'uns 3000 metres quadrats, està dedicada a la fabricació d'ingredients alimentaris, és una empresa emblemàtica del nostre municipi que dona feina a més de 160 persones. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar