Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 19:45:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Jornades especials de donació de sang el 19 i 20 d'octubre al Centre Cívic Les Tovalloles

14/10/2020
Lectures: 487
Jornades especials de donació de sang el 19 i 20 d'octubre al Centre Cívic Les Tovalloles

Sant Feliu s'ha sumat al conjunt de municipis que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests mesos. Dilluns 19 i dimarts 20 d'octubre, el Centre Cívic Les Tovalles (riera de la Salut, 7) comptarà amb un espai de donació de 10 a 14, i de 17 a 21 hores. Les persones que vulguin donar hauran de reservar dia i hora a donarsang.gencat.cat.


Mesures de seguretat excepcionals

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d'altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, han de guardar una distància mínima d'un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d'un sol us per emplenar el qüestionari, entre d'altres. Consulta aquí les noves mesures de prevenció i seguretat als espais de donació.

Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s'han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l'alta activitat transfusional.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior