Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/11/2020 09:10:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

13/11/2020
Lectures: 1424
La residència pública Falguera no serà un centre de referència Covid

Aclariments de l'Ajuntament de Sant Feliu, sobre la residència pública Falguera:

 1. La Residència Falguera és una residència pública gestionada per la Generalitat de Catalunya. 
   
 2. Cal posar en valor i agrair tota la feina del personal de la residència, desenvolupada per les professionals que des del març treballen sota una pressió màxima amb total dedicació.
   
 3. Arran del correu rebut per les famílies de part de la residència dimecres a la tarda, sobre que el centre Falguera seria centre de referència, s'ha generat un malestar que cal aclarir. Des de l'Ajuntament hem treballat amb la Generalitat i amb la direcció del centre per especificar el que suposaria. 
   
 4. Ser centre de referència vol dir tenir la capacitat d'atendre entre 6 i 8 residents asimptomàtics de residències que no poguessin assegurar l'aïllament necessari. 
   
 5. Que dijous al matí des de la Generalitat i amb confirmació aquesta mateixa tarda, ens comuniquen que la Residència Falguera NO SERÀ centre de referència d'atenció a residents positius de la Covid-19 asimptomàtics que no puguin ser aïllats en les seves residències d'origen.
   
 6. Des de l'Ajuntament de Sant Feliu hem promogut una reunió amb les famílies de la residència, la direcció del centre i la responsable de la nostra zona de la Generalitat, que es farà aquest dilluns 16 de novembre al migdia.
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar