Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/11/2020 09:13:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

16/11/2020
Lectures: 245
CineBaix participa el 19 de novembre en la 3a edició de la Nit del Cinema Europeu

La 3a edició de l'European Cinema Night, una iniciativa d'Europa Creativa MEDIA en col·laboració amb Europa Cinemas -una xarxa de cinemes europeus de la qual CineBaix és membre-, se celebrarà entre el 16 i el 20 de novembre a més de 70 ciutats d'Europa i arribarà a més de 10.000 persones.

CineBaix, únic cinema de Catalunya present en aquesta iniciativa, hi participarà el dijous 19 de novembre, a les 19.30 h, amb una sessió única, virtual i gratuïta, amb una presentació prèvia a la projecció del film i amb un col·loqui posterior a partir de les 21 h en el qual també podrà participar el públic des de casa.

Per a aquesta sessió única, CineBaix ha triat la pel·lícula El joven Ahmed*), escrita i dirigida per Luc Dardenne i Jean-Pierre Dardenne, dues vegades premiats amb la Palma d'Or del Festival de Canes. És una producció belgofrancesa del 2019 que tracta d'un jove adolescent biracial, l'Ahmed, que comença a canviar les seves creences influenciat per un imam militant. El canvi en l'Ahmed no passa desapercebut per als seus familiars i professors, en especial a la seva professora Inés, també musulmana.

Per poder parlar d'aquest tema tan actual (les relacions entre extremisme ideològic i l'educació en temps de crisi, l'adolescent davant la construcció de la pròpia identitat i propostes ideològiques a què adherir-se...) CineBaix ha convidat Jaume Funes Artiaga, psicòleg, educador i periodista. Enguany Funes va impartir la conferència inaugural del curs 2020-2021, organitzada per l'Ajuntament.

Malgrat que els cinemes de Catalunya estan tancats a causa de les restriccions per les condicions sociosanitàries produïdes per la Covid-19, el fet que CineBaix disposi d'una plataforma virtual pròpia (Sala7.CineBaix.Virtual) i d'unes instal·lacions que li permeten emetre esdeveniments en directe, ha permès que CineBaix acceptés la invitació d'Europa Creativa MEDIA de participar en aquest esdeveniment (a la resta de l'Estat espanyol només hi participaran tres cinemes).

Properament a la pàgina web de CineBaix hi haurà l'enllaç per poder seguir tot l'esdeveniment per streaming. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar