Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/11/2020 09:31:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

19/11/2020
Lectures: 339
Prop de 5.000 persones ja s'han vacunat contra la grip a Sant Feliu

Aquest dimecres 18 de novembre l'alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, i la regidora de Salut Pública, Loren Rider, han visitat el Centre Cívic Les Tovalloles per interessar-se pel dispositiu de la campanya de vacunació de la grip, que donades les circumstàncies ha estat més necessària que mai. Durant la visita, l'alcaldessa i la regidora han mostrat el seu agraïment i suport a la tasca que sempre es fa des de l'atenció primària, i especialment des de l'inici de la pandèmia de la Covid-19. 

A data d'avui, ja s'han vacunat al municipi més de 4.900 persones, que representen més del 44% de la població diana, formada per les persones de més de 60 anys,  persones vulnerables i col·lectius essencials.

L'Ajuntament va posar a disposició l'espai i el personal del Centre Cívic per tal que la campanya de vacunació es pogués realitzar en un entorn segur per prevenir contagis de la Covid-19, així com per racionalitzar l'ús dels centres sanitaris.  

La campanya de la grip, que deixa de fer-se el 20 de novembre en aquest equipament i continuarà als CAPs, ha coincidit al Centre Cívic Les Tovalloles amb les campanyes de donació de sang dels mesos d'octubre i novembre, les quals s'han desenvolupat amb total normalitat i amb molta participació. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar