Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/11/2020 09:36:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

19/11/2020
Lectures: 235
Lliurament de premis del 16è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall

El jurat del 16è Concurs de Relats Breus per a Dones Joana Raspall, organitzat pel Casal de la Dona de Sant Feliu amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'Ateneu, l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i la Generalitat, va lliurar el passat 11 de novembre, de manera virtual, els premis de l'edició d'enguany. 

En l'edició d'aquest 2020 s'han presentat al certamen 14 treballs en llengua catalana i 10 en castellana. El primer premi en català ha estat per al relat "Sakura en temps de l'oblit", de Núria Lázaro; el segon per "La dona sense nom", d'Eva Moreno; i el tercer per "Hoy puede ser un gran día", d'Eva Pelegrí. En castellà, la guanyadora ha estat l'obra "Sexo débil", de Lourdes Aso; el segon conte premiat ha estat "Tres pesetas y compra jabón Lagarto", de la santfeliuenca Mercè Fernández; i el tercer, "Mi vida sin concierto", de Mari Carmen Romero. Els primers premis en totes dues llengües han estat dotats amb 250 euros, els segons amb 150 i els tercers amb 100.

El jurat del concurs, format per Anna Argilés, Maite Carranza, Esther Lucio, Mari Ángeles Portugués i Montse Vallés, ha tingut en compte que els relats utilitzin llenguatge no sexista i que no reprodueixin els estereotips masculins i femenins tradicionals. L'acte de lliurament dels guardons es va realitzar telemàticament per tal de garantir les mesures de seguretat i respectar les normatives de prevenció de la COVID-19.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar