Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/02/2023 13:46:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El Patge Shelín i el Carbonet ja preparen l'arribada dels Reis de l'Orient a Sant Feliu

11/12/2020
Lectures: 2923
El Patge Shelín i el Carbonet ja preparen l'arribada dels Reis de l'Orient a Sant Feliu

La situació d'excepcionalitat d'aquest 2020 no serà impediment per celebrar les festes de Nadal a Sant Feliu. L'Ajuntament, els Reis Mags de l'Orient i tots els seus col·laboradors i col·laboradores habituals estan treballant per poder gaudir d'aquestes festes i garantir que, malgrat tot, Ses Majestats arribaran a la ciutat.

Des del 10 de desembre, els col·laboradors i col·laboradores reials ja estan visitant les escoles de Sant Feliu per detallar als infants les novetats d'enguany, i les precaucions que s'han de prendre per garantir tant les mesures de salut com l'arribada de les cartes amb els seus desitjos. Els emissaris porten als centres educatius fanalets i cartes per a tots els nens i nenes, i mostren un vídeo en què en Shelín i en Carbonet expliquen com, tot i que enguany no podran fer el tradicional campament, els Reis de l'Orient rebran igualment les seves missives.

Com es poden lliurar les cartes als Reis de l'Orient?

En aquest any diferent, les nenes i nens de Sant Feliu podran fer arribar les seves cartes a Ses Majestats per diverses vies, assegurant-se així que totes i cadascuna de les missives, plenes d'il·lusions i bons desitjos, arribin als Reis.

Es podran dipositar les cartes a les bústies ubicades a diferents equipaments de Sant Feliu (Palau Falguera, Centre Cívic Les Tovalloles, Biblioteca, Centre Cívic Mas Lluí, Mercat Municipal La Plaça i Can Maginàs) i també es podran lliurar a les bústies reials instal·lades al costat dels arbres de Nadal i dels photocalls que guarneixen els carrers i que estan repartits per diversos punts de la ciutat.

Els patges que acompanyaran l'animació als eixos comercials recolliran també les cartes dels més petits i petites en les seves bústies reials mòbils. Els trobareu el dia 24 de desembre, d' 11 a 13.30 h als barris La Salut i Can Calders, i de 17.30 a 20 h als barris Centre i Falguera; el 31 de desembre, d' 11 a 13.30 h als barris Roses i Mas Lluí; el 2 de gener,  d' 11 a 13.30 h als barris Centre i Falguera; el 4 de gener, d' 11 a 13.30 h als barris Roses i Mas Lluí, i el 5 de gener, d'11 a 13.30 h als barris La Salut i Can Calders.

I la carta també es podrà enviar per correu electrònic a l'adreça shelin@santfeliu.cat.

Arribada dels Reis de l'Orient a Sant Feliu

Com no podia ser d'altra manera, els Reis de l'Orient arribaran el dia 5 de gener a Sant Feliu, i ja estan preparant el seu recorregut pels tots els barris de la ciutat. En un any especial, diferent, tota la canalla podrà veure i saludar Ses Majestats, que portaran il·lusió i regals a totes les cases del municipi.

Serà una visita molt especial que s'està preparant en secret, i de la que el patge només ha pogut avançar que "permetrà que tots els nens i nenes de Sant Feliu puguin veure els Reis amb seguretat, ja que arribaran a totes les cases i barris de la ciutat, i per la que necessitarem la col·laboració dels nens i nenes de Sant Feliu i els seus fanalets".

Per garantir que l'arribada dels Reis sigui màgica i alhora segura, es donaran indicacions específiques a la ciutadania sobre com gaudir d'aquest moment tan especial amb la canalla a través d'un Ban Reial que Melcior, Gaspar i Baltasar estan ultimant i que properament compartiran amb tothom.

I, com ja han avançat a les cartes, el dia 5 de gener a les 20 h. estigueu atents i atentes a les xarxes socials i al web de l'Ajuntament perquè els Reis de l'Orient enviaran un missatge molt especial i amb sorpreses...  

Cap infant sense joguina

Els Reis també col·laboraran aquest 2020 amb l'Ajuntament, Creu Roja i Voluntaris per Sant Feliu per fer possible que tots els nens i nenes de Sant Feliu tinguin la seva joguina. Per motius de seguretat, i donada l'actual situació sanitària, s'ha suspès la tradicional recollida de joguines que es portava a terme en diferents equipaments de la ciutat. Tot i així el dispositiu d'enguany garantirà igualment que tots els nens i nenes de la ciutat, especialment aquells de famílies amb menys recursos, rebin el seu regal la nit de Reis.

Més informació: www.santfeliu.cat/nadal

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior