Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/02/2021 01:56:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

14/01/2021
Lectures: 388
El Casal de Joves amplia l'horari de les aules d'estudi a dissabtes i diumenges

El Casal de Joves manté i amplia per aquest 2021 diversos serveis destinats al jovent de la ciutat, adaptats a la situació actual d'estat d'alarma i amb les màximes garanties de seguretat.

Entre els més sol·licitats per les persones usuàries del Casal destaquen les aules d'estudi, que tot i que en horari normal obre les seves portes de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h, atesa la seva demanda han ampliat els seus serveis. Així, els i les estudiants de Sant Feliu poden fer ús d'aquests espais amb ordinadors, connexió a Internet i fons documental de consulta fins al 23 de gener també els dissabtes i diumenges, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h.

Aquestes aules se sumen a les que ja ofereix el Centre Cívic Les Tovalloles, de dilluns a divendres de 9 h a 13.30 h i de 16 h a 21 h; dissabtes de 10 h a 13.30 h i de 15.30 h a 20 h; i diumenges de 10 h a 14 h. L'oferta de sales d'estudi al municipi es complementa amb les que ofereix la Biblioteca Montserrat Roig.

L'equip de persones dinamitzadores i coordinadores del Casal també desenvolupen una sèrie de tallers virtuals en directe, on ofereixen la possibilitat de participar en dinàmiques en viu. També es manté el Punt d'Informació Juvenil, ja sigui en format en línia o bé presencial, de manera individual amb cita prèvia. D'altra banda, des del Programa de Joventut s'està preparant per aquest 2021 el procés participatiu que permeti elaborar un nou pla local de joventut 2022-2026, que donarà el relleu a l'anterior Pla recollint les aportacions i necessitats actuals del jovent santfeliuenc.

Per a més informació, es pot consultar tota la informació del Casal de Joves als diferents canals virtuals o a l'app per a dispositius mòbils JovApp.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior