Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/02/2021 02:21:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

15/02/2021
Lectures: 1574
Policia Local i Mossos d'Esquadra realitzen una operació antidroga a Sant Feliu

Durant el matí d'avui dilluns la Policia Local de Sant Feliu ha intervingut en una nau del Polígon Industrial Masor després de ser alertada per l'actitud de tres individus que semblaven voler assaltar una nau industrial.

Durant la intervenció, on s'ha detingut a dos dels tres assaltants, el cos de seguretat local ha detectat que a l'interior de la nau hi havia activitat delictiva, en concret una plantació de marihuana. 

Immediatament s'ha procedit a la inspecció de l'interior i l'edifici, i en verificar-se l'activitat delictiva s'ha detingut també a 4 persones que hi havia a l'interior de l'emplaçament, que havien estat retingudes pels assaltants, i que eren els responsables de la plantació. 

En aquell mateix moment s'ha posat el cas en coneixement de Mossos d'Esquadra, que han donat suport a l'operatiu per a detenir a l'assaltant que havia fugit, amb un efectiu aeri i suport terrestre; i així s'ha procedit a l'última de les set detencions.

Així doncs, les investigacions prèvies apunten a que els primers detinguts eren assaltants que sabien que hi havia una plantació de marihuana a la nau, i que la resta de detinguts son els responsables de la mateixa plantació. 

Encara no s'han tancat diligències per part de la Policia Local de Sant Feliu i en aquests moments els Mossos d'Esquadra estan desenvolupant una investigació al respecte.
 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior