Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/02/2021 02:21:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

17/02/2021
Lectures: 219
Sessions informatives sobre preinscripcions per a famílies amb infants que inicien la segona etapa d'Educació infantil

Dimarts 16 de febrer es va celebrar l'última de les quatre xerrades informatives adreçades a informar a les prop de 100 famílies assistents amb infants que el proper curs 2021-2022 començaran la segona etapa d'Educació infantil a P3. A causa de la situació sanitària, les sessions d'aquest any s'han celebrat de manera telemàtica. 

La regidora d'Educació, Mireia Aldana, va explicar en aquestes sessions el desenvolupament del procés de preinscripcions als centres educatius de Sant Feliu. També va posar en valor la importància de les jornades de portes obertes, que permeten conèixer de primera mà la proposta pedagògica i altres aspectes rellevants per escollir centre.

Les famílies assistents van rebre informació sobre les línies existents en cada centre, o la importància de posar més d'una o dues opcions de preferència en la sol·licitud de preinscripció, que tal i com es va informar a les xerrades, i segons ha informat el Departament d'Educació de la Generalitat, es podrà realitzar del 15 al 24 de març de 2021. Pel que fa a la resta d'aspectes a tenir en compte com calendari, documentació, criteris de prioritat o criteris complementaris, es va traslladar a les famílies que l'Ajuntament està a l'espera de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat del decret d'admissió i la programació de l'oferta educativa, aprovat el 16 de febrer pel Govern de Catalunya. Una vegada publicats el decret i la resolució, s'informarà degudament a totes les famílies a través de l'apartat Escolarització del web de l'Ajuntament.

L'Oficina Municipal d'Escolarització està oberta a totes les consultes que les famílies vulguin plantejar a través del correu electrònic educacio@santfeliu.cat, o bé trucant al telèfon 93 685 80 01 i demanant per l'Oficina o pel departament d'Educació.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior