Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/02/2021 02:00:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

22/02/2021
Lectures: 1057
La campanya de vacunació de la Covid-19 comença el 24 de febrer al Centre Cívic Les Tovalloles amb cita prèvia

La campanya de vacunació de la Covid-19 dels Centres d'Atenció Primària de Sant Feliu s'iniciarà el proper dimecres 24 de febrer i està adreçada al grup de persones majors de 80 anys i en grau 3 de dependència de l'àmbit territorial de Sant Feliu, Sant Just, Sant Joan Despí i Molins de Rei.

Amb l'objectiu de realitzar-la en un entorn segur per garantir les mesures de prevenció, així com per racionalitzar l'ús dels centres sanitaris, l'Ajuntament ha cedit el Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 7) perquè s'hi porti a terme.

L'amplitud dels espais de l'equipament, sumada al fet que es pugui ventilar amb facilitat, permet minimitzar riscos en el desenvolupament de la campanya.

Vacunació només amb cita prèvia

Tot i que la vacunació es realitzarà en un equipament municipal, des de l'Ajuntament es recorda a ciutadans i ciutadanes que només poden anar-hi si prèviament han rebut una citació per part de Sanitat, i que no es vacunarà ningú que no tingui cita prèvia.

Les indicacions generals del dispositiu són les següents:

  • Els centres d'atenció primària contactaran amb les persones susceptibles de rebre la vacuna, quan arribi el seu torn de vacunació, per agendar dia i hora per anar al Centre Cívic les Tovalloles.
  • En el cas de les persones que tinguin alguna dificultat de mobilitat, la vacunació es farà a domicili o amb mesures excepcionals que es pactaran en cas de forma personalitzada.
  • Les vacunes s'administraran per grups. El primer serà el de persones majors de 80 anys i en grau 3 de dependència de l'àmbit territorial de Sant Feliu, Sant Just, Sant Joan Despí i Molins de Rei.
  • L'horari serà de 9 a 12 h, i de 16 a 19 h.
  • El vaccí administrat serà la primera dosi del de Pfizer.

Protecció prioritària per als grups de risc

El procés que s'inicia el 24 de febrer permetrà assolir els objectius marcats en la Fase 1 de vacunació, en què prima la seguretat de les persones que integren els principals grups de risc.

A Sant Feliu, ja s'ha administrat el vaccí, o es farà en els propers dies, a les persones residents i personal de residències de gent gran, de residències de persones amb discapacitat i de dispositius de salut mental. També està vacunat el personal sanitari i altres col·lectius essencials en primera línia de servei com Policia Local, el personal docent, o treballadors i treballadores del Servei d'Atenció Domiciliària.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior