Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/02/2021 02:29:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

22/02/2021
Lectures: 391
Dissabte 27 de febrer comença un nou cicle de monòlegs al Centre Parroquial

Després de l'aturada forçada per la crisi sanitària a causa de la Covid-19 i de les restriccions derivades per aquesta en tots els àmbits, l'activitat cultural de Sant Feliu torna a posar-se en marxa seguint totes les mesures i protocols establerts per tal de garantir espais d'oci segurs.

Una mostra del retorn de l'activitat cultural a la nostra ciutat és la inauguració d'un nou cicle de monòlegs al Centre Parroquial. Aquest dissabte, a les 20 h, l'inaugurarà un dels artistes més populars pel gran públic: Miguel Ángel Rodríguez, El Sevilla, que portarà el seu espectacle, La vida es Rocanroll. Un monòleg sobre els tòpics que giren al voltant de la seva pròpia figura com a artista, i com a persona. Les entrades per aquesta funció ja es troben exhaurides.

El cicle d'actuacions continua el mes de març amb "Comandante Lara & Cia", el dia 21 a les 18 h. Aquest mediàtic trio format per Luis Lara, Vicente Ruidos i Jesus Tapia, estan arrassant amb la seva gira, com ho demostra que les entrades per la seva actuació a Sant Feliu estan a punt d'exhaurir-se.

El mes d'abril serà el popular Sergio Fernández "El Monaguillo", qui presentarà el seu espectacle per a tots els públics "¿Sólo lo veo yo?", per celebrar els seus 20 anys de carrera. I la programació de monòlegs finalitzarà al mes d'octubre amb l'actuació del guionista i monologuista J.J Vaquero.

Aquestes són totes les actuacions confirmades de moment, tot i que no es descarta ampliar la proposta amb noves incorporacions en funció de l'evolució de la situació actual.

Totes les entrades, excepte les d'octubre (que encara no són a la venda) es poden adquirir ja de manera telemàtica a través de la plataforma "Atrapalo". 

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior