Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2021 16:32:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

24/02/2021
Lectures: 353
El Ple de febrer votarà sobre la incorporació de gairebé 8M€ per al compliment del Pacte de Ciutat

El proper dijous 25 de febrer, a partir de les 18 h, tindrà lloc el ple ordinari del mes en sessió telemàtica. L'ordre del dia inclou un total de 42 punts, amb 4 mocions.

En l'apartat de mocions de caràcter local, l'alcaldia presentarà una proposta d'impuls econòmic del Pacte de Ciutat, així com la prolongació del mateix fins al juny de 2022. D'aquesta manera, es dona resposta a les necessitats sorgides després de les diverses reunions del Pacte de Ciutat per tal de fomentar la revitalització econòmica i social de Sant Feliu arrel de la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19, raó per la qual es va constituir el Pacte de Ciutat. 

Per altra banda, la Junta de Portaveus presentarà una moció d'adhesió al "Decàleg per la construcció de ciutats feministes" del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i una altra sobre desnuclearització i desarmament dels estats, a demanda de l'associació "Alcaldes per la Pau", de la que Sant Feliu forma part.

A la part resolutòria del Ple també es realitzarà la denúncia mensual contra la violència masclista i de solidaritat amb les víctimes de la violència masclista. Com a mocions urgents, es debatran un anticipi per a garantir la prestació del servei públic de gestió i explotació del Complex Municipal de Piscines, l'aprovació del conveni entre l'Ajuntament i Càritas diocesana per tal de garantir els compromisos de "la targeta moneder", així com l'adjudicació del contracte de subministrament i serveis pel manteniment dels equips de telecomunicacions de l'Ajuntament de Sant Feliu. 

En l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals, es debatrà aprovar l'ordenança municipal de preus públics per prestacions de serveis educatius de 0 a 3 anys i també dels serveis musicals.

Per altra banda, es retrà compte de l'Informe d'acompliment de pressupost pel quart trimestre de 2020, així com de la liquidació del pressupost de tot l'any passat. Es donarà compte també de notes d'objecció de tramitació d'expedients i de compatibilitats professionals. En la mateixa àrea, també es presentarà la nova designació de membres del Consell Assessor d'Urbanisme, del representat de l'Ajuntament al Consorci de Turisme del Baix Llobregat i la nova designació d'un membre integrant del Consell Metropolità de l'AMB.

L'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals, finalment presentarà un punt per tractar el desistiment del procés de licitació de manteniment i neteja dels espais verds de la ciutat, i també portarà a debat la modificació del contracte de la concessió de la gestió de la neteja viària i de recollida de residus sòlids urbans.

En l'Àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials, es proposarà l'aprovació inicial d'adhesió de l'Ajuntament al Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya. També es portarà a aprovació l'ampliació del termini de justificació a l'entitat Associació Iniciativa Pro Infància, i es debatrà la concessió de subvenció a l'entitat Club Natació Sant Feliu. 

En l'Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica, es portaran a aprovació les aportacions municipals al consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i l'aportació anual al Consorci del Parc de la Serra de Collserola.

La part de Control consistirà en 13 dacions en compte d'actes, resolucions i decrets.

Pel que fa a les mocions d'àmbit general, els grups municipals de Sant Feliu en Comú Podem, ETC-AM i Tots Som Sant Feliu presentaran una proposta d'adhesió al manifest de l'entitat "La Mordida Literaria" sobre la situació de Pablo Hasél i en defensa de la llibertat d'expressió. El Ple, com sempre, finalitzarà amb les mocions d'urgència si es produeixen i amb el l'apartat de Precs i Preguntes. 

La sessió es podrà seguir de manera telemàtica a través de l'enllaç següent:
 http://directesantfeliu.videoacta.es/ i també per Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM, www.radiosantfeliu.cat i l'app Ràdio Sant Feliu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior