Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2021 15:54:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

24/03/2021
Lectures: 425
Continuen les activitats per a gent gran amb propostes virtuals i presencials adaptades a la situació sanitària

El 6 d'abril s'inicien els tallers del tercer trimestre del curs 2020-2021 adreçats a la gent gran, amb una oferta que conjuga activitats en línia amb altres propostes presencials. El col·lectiu sènior de la ciutat podrà triar entre 9 activitats que es realitzaran de forma virtual, de manera totalment gratuïta, i que inclouen des d'activitat física fins a ioga, passant per taitxí, ball en línia, entrenament de la memòria o anglès, entre d'altres. Es conservaran els mateixos grups que al trimestre anterior i s'obriran noves inscripcions en aquells tallers en què hi hagi places disponibles.

L'inici de les activitats presencials, de les que s'anirà fent difusió, està previst a l'abril i estaran adreçades a aquelles persones que no participen en les activitats en línia. Els grups estaran adequats a la normativa sanitària. Actualment seran de màxim 5 persones participants més la persona que imparteixi el taller, i cada persona es podrà inscriure en un únic taller per la limitació de l'aforament i amb l'objectiu de crear grups bombolla. Entre les activitats presencials, que es realitzaran a l'exterior i respectant totes les mesures de seguretat, hi ha activitat física, taitxí, memòria i moviment, tertúlies literàries o caminades.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Casal Municipal de la Gent Gran trucant al telèfon 93 632 51 59.

L'atenció a la gent gran, prioritat del mandat

Garantir l'atenció a la gent gran i el seu envelliment actiu és un dels objectius del Pla d'Acció del Mandat (PAM) aprovat pel Ple municipal. Concretament, és un dels objectius de l'Eix 1: Un Sant Feliu que garanteix els drets de la ciutadania, i com a acció concreta aposta per fer suport a les activitats relacionades amb l'envelliment actiu, millorant els espais de trobada i empoderant el col·lectiu per a fomentar la seva participació i la cocreació de propostes afavorint les relacions intergeneracionals.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior