Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/05/2021 00:43:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Salut reprèn la vacunació a partir de dimarts 13 d'abril al Centre Cívic Les Tovalloles

12/04/2021
Lectures: 921
Salut reprèn la vacunació a partir de dimarts 13 d'abril al Centre Cívic Les Tovalloles

La campanya de vacunació de la Covid-19 dels Centres d'Atenció Primària de Sant Feliu continuarà al Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 7) a partir de dimarts 13 d'abril. Concretament es vacunaran les persones d'entre 70 i 79 anys, començant per les de més edat i en ordre descendent, amb el vaccí de Pfizer. Des del Departament de Salut s'insisteix en la necessitat de que la població es vacuni per tal d'evitar el veritable risc actual a nivell sanitari, que és el contagi i la transmissió del virus SARS-CoV-2.

Vacunació només amb cita prèvia

Salut ha programat prop de 1.000 vacunacions a partir del dia 13. Concretament, dimarts s'ha previst vacunar en horari de 14 a 19 h, dimecres i dijous de 9 a 14 h, i divendres 16 s'administrarà el vaccí de 9 a 11 h. Tot i que la vacunació es realitzarà en un equipament municipal, des de l'Ajuntament es recorda a ciutadans i ciutadanes que només poden anar-hi si prèviament han rebut una citació per part de Sanitat, i que no es vacunarà ningú que no tingui cita prèvia. El procediment per a la vacunació de les persones de Sant Feliu majors de 70 anys segueix sent el mateix: rebran cita prèvia per part del personal d'atenció primària, indicant dia i hora per rebre la corresponent dosi.

Indicacions per a persones migrants sense targeta sanitària

Salut ha previst un dispositiu perquè aquelles persones migrants que no tinguin targeta sanitària també puguin acollir-se a la campanya de vacunació, adreçat especialment a persones grans atesa la major vulnerabilitat i risc de gravetat davant la Covid-19. Aquestes hauran d'inscriure's prèviament al web https://salutweb.gencat.cat/ca/forms/cens-sense-rca-21/index.html, i permetrà disposar d'un cens de persones desplaçades que actualment no están donades d'alta. Aquestes dades podran ser contrastades per a la seva verificació mitjançant els corresponents sistemes d'informació.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior