Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/05/2021 00:47:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Les persones d'entre 70 i 79 anys podran demanar cita prèvia per vacunar-se en punts de gran capacitat

30/04/2021
Lectures: 436
Les persones d'entre 70 i 79 anys podran demanar cita prèvia per vacunar-se en punts de gran capacitat

El Departament de Salut ampliarà a partir de divendres 30 d'abril el nombre de punts de vacunació que administren la vacuna de Pfizer per accelerar la vacunació de les persones nascudes entre 1942 i 1952, és a dir, aquelles que aquest 2021 tindran entre 70 i 79 anys. El passat cap de setmana es van enviar SMS a les persones integrants d'aquest grup d'edat, convidant-les a triar dia i hora de vacunació en els nous punts de gran capacitat a través del web vacunacovidsalut.cat. En el cas de la regió sanitària a la que pertany Sant Feliu, la Metropolitana Sud, aquests punts es troben a la Fira de Cornellà i a la Farga de l'Hospitalet, i podran ampliar-se en funció de l'arribada de més dosis.

Fins ara aquestes persones eren contactades exclusivament per telèfon i citades directament al Centre Cívic Les Tovalloles. Els equips d'atenció primària continuen trucant aquest grup començant per les persones de més edat, però a partir de divendres tenen l'opció de demanar cita prèvia per vacunar-se en aquests llocs de gran capacitat que estan en funcionament, si així ho prefereixen.

En qualsevol dels casos, la vacuna administrada serà la de Pfizer. Salut assegura que la utilització simultània de locals com el Centre Cívic Les Tovalloles i els punts de vacunació de gran capacitat permetrà reforçar i accelerar la immunització d'aquest grup, i administrar una primera dosi a totes les persones d'aquesta franja d'edat en el mínim temps possible.

Cal recordar que les persones que ja estan vacunades han de seguir les mateixes mesures de seguretat genèriques i les específiques de cada moment, com la resta de la població.  

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior