Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2021 09:19:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Primera sessió per definir el Pla local de joventut 2022-2026

10/06/2021
Lectures: 769
Primera sessió per definir el Pla local de joventut 2022-2026

Dimecres 9 de juny es va celebrar al Casal de Joves la primera reunió de la comissió plenària que impulsarà la creació i implantació del nou Pla local de joventut 2022-2026. A la sessió van participar tres entitats juvenils del municipi i dues de partits juvenils amb representació municipal, així com el regidor Aitor Rivera i el cos tècnic de l'Ajuntament. Durant la introducció de la sessió Rivera va avançar les diferents fases que donaran com a resultat el document que marqui les polítiques de joventut en els propers anys a Sant Feliu, posant l'accent "en la necessitat de treballar en xarxa, especialment per fer difusió de les diferents sessions per garantir que tot el jovent del municipi hi tingui veu".

L'articulació del Pla es portarà a terme a través de diferents espais de participació. Aquests inclouen comunitats de treball integrades per joves o grups d'entitats, accions a la via pública per recollir la visió del jovent no associat, i accions adreçades a espais com instituts o entitats de lleure, entre d'altres. Aquestes iniciatives es desenvoluparan al llarg de les tres fases que contempla el Pla. La primera, d'informació i anàlisi, es portarà a terme durant els mesos de juny i juliol, i inclou diverses sessions temàtiques amb les comunitats de treball. El calendari i la temàtica de les properes jornades són:

  • Dijous 17 de juny, 18.30 h, a la sala polivalent del Casal de Joves: Emancipació: feina, habitatge, condicions de vida,
  • Dimarts 22 de juny, 18.30 h, a l'Irrebarent del Casal de Joves: Oci, hàbits i relacions socials
  • Dimecres 30 de juny, 18.30 h, a l'Irrebarent del Casal de Joves: Esperit crític, diversitats, feminismes, medi ambient i ODS
  • Dimecres 7 de juliol, 18.30 h, a la sala polivalent del Casal de Joves: La (post)pandèmia i el seu impacte

Durant la segona fase del Pla, que es portarà a terme entre setembre i l'octubre, es definiran les propostes i les prioritats que aquest ha de contenir a través d'altres sessions i dinamitzacions a l'espai públic. Finalment, durant els mesos de novembre i desembre es preveu el desenvolupament de la fase final, en què es redactarà el Pla i es validarà amb un retorn previ de les conclusions a totes les persones implicades.

La implantacio del Pla local de joventut 2022-2026 forma part de les accions contemplades al Pla d'Actuació del Mandat per impulsar les polítiques públiques i defensar els interessos del jovent. Entre els seus objectius hi ha abordar els problemes i reptes del jovent en les seves diverses dimensions, i concretar les polítiques, eixos, i mesures per millorar la situació del col·lectiu de joves de Sant Feliu.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior