Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2021 04:53:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El consistori celebra un ple extraordinari dilluns 19 de juliol

15/07/2021
Lectures: 473
El consistori celebra un ple extraordinari dilluns 19 de juliol

El proper dilluns 19 de juliol, a les 19.30 h, se celebrarà un ple extraordinari en sessió telemàtica. L'ordre del dia inclou un total de 15 punts.

En l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals es presentarà a la sessió plenària l'adequació d'una plaça de personal eventual a la plantilla municipal per assessorar l'alcaldia. Les dades estudiades pel Govern determinen que es requereix d'una coordinació i col.laboració amb la Sindicatura de Greuges per reforçar la garantia dels drets de la ciutadania, per tal de rebre assessorament en la millora del control de l'activitat de l'Administració local i per tal de garantir els objectius de proximitat entre l'Ajuntament i la ciutadania, i d'eficàcia en la prestació dels serveis públics. 

En la mateixa àrea també es portarà a aprovació el reconeixement extrajudicial de crèdit de diverses operacions comptables.

Finalment, en l'àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials, es presentarà la proposta de l'encàrrec de gestió del Servei d'Ajuda a Domicili de l'Ajuntament de Sant Feliu a la Fundació S21, del Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya, des del 7 de setembre de 2021 fins al 30 de juny de 2025.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior