Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/09/2021 18:02:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Es prorroguen les mesures de contenció de la Covid-19 fins al 20 d'agost

06/08/2021
Lectures: 1505
Es prorroguen les mesures de contenció de la Covid-19 fins al 20 d'agost

Davant l'actual situació epidemiològica, el Govern de la Generalitat ha acordat mantenir les mesures vigents catorze dies més, fins al 14 d'agost. Entre aquestes hi ha el manteniment del toc de queda nocturn d'1 a 6 del matí, que ara s'amplia a altres municipis.

Des del Departament de Salut es recorda que, si bé la incidència SARS-CoV-2 està baixant, encara es manté una situació de transmissió comunitària no controlada i sostinguda, que afecta principalment la franja d'edat de 15-39 anys, però que durant les tres darreres setmanes s'ha estès a la resta de franges d'edat, incloses les més vulnerables de més de 70 anys, i que durant les properes setmanes continuarà exercint un nivell de pressió assistencial que pot comprometre la capacitat de resposta del sistema sanitari.

A més del toc de queda nocturn, les mesures més destacades que es prorroguen inclouen: 

  • Es redueix l'horari de totes les activitats de forma que finalitzin com a màxim a les 0.30 h (respectant 30 minuts més per a les activitats recreatives musicals que ja tenen aquesta previsió per normativa per a que puguin desallotjar).
  • Es limiten les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, en l'àmbit públic i privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.
  • S'elimina la possibilitat de consum d'aliments i begudes en grup en l'espai públic habilitat.
  • Es recorda que a les activitats s'ha de complir l'obligació de disposar de 2,5 metres quadrats per persona, i no només dels límits d'aforament previstos per a cada tipologia.

Davant l'increment de casos positius per la Covid-19 i l'impacte de la variant delta, des de l'Ajuntament de Sant Feliu es recorda que és important extremar les mesures de prevenció: reduir la interacció social, mantenir la distància de seguretat, l'ús de la mascareta, la higiene de mans i ventilació. També s'insta la ciutadania a seguir ajudant a mantenir el ritme de vacunació (des d'aquesta setmana poden demanar hora per vacunar-se persones d'entre 12 i 15 anys).

Per a més informació, consulteu les mesures al Canal Salut.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior