Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2022 09:22:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu celebra la Festa Major de Sant Llorenç del 7 al 10 d'agost

29/07/2021
Lectures: 2393
Sant Feliu celebra la Festa Major de Sant Llorenç del 7 al 10 d'agost

Del 7 al 10 d'agost Sant Feliu celebra una nova edició de la Festa Major de Sant Llorenç, patró de la ciutat. La festivitat es concentra a l'entorn de la plaça de la Vila, on hi ha activitats tradicionals obertes a tothom, i també a d'altres indrets de la ciutat.

Dissabte 7 d'agost obrirà la celebració, a les 18.30 h, un pregó màgic i l'elaboració d'un mural artístic a la plaça de Lluís Companys, activitats a les que seguirà a les 21.30 h, a la plaça de la Salut, la projecció de 'Wonder Woman 1984' en la primera sessió de Cinema a la fresca de les festes. Tancarà la jornada Cabaret pagès, un espectacle del que hom podrà gaudir a les 22 h a la plaça de Lluís Companys.

La jornada de diumenge 8 d'agost començarà a les 18.30 h a la plaça de Lluís Companys amb l'animació infantil 'Explica'm una selva'. La mateixa plaça acollirà just tres hores més tard un concert de boleros amb el grup local Rose Maudite. El segon dia de festa major acabarà amb la projecció de la pel·lícula 'Raya, l'últim drac', també a les 21.30 h, a la plaça de Llorenç Sans.

Dilluns dia 9 a les 19.30 h la cia. Toni Muntané oferirà soliloqui i espectacle de circ i clown a la plaça de Lluís Companys. La tercera edició de Cinema a la fresca de Sant Llorenç tindrà lloc a la plaça 8 de març, a les 21.30 h, amb la pel·lícula 'I'm a woman'. Clourà la jornada la tradicional sessió d'Havaneres, a les 22 h, a la plaça de Lluís Companys.

La cloenda tindrà lloc el dimarts 10 d'agost, dia en què es fa el repic de campanes i la missa de Sant Llorenç a la catedral de Sant Llorenç a les 11.45 i les 12 h respectivament. A la tarda la plaça de Lluís Companys acollirà una Jam Session, i la darrera activitat del programa serà el Concert de Sant Llorenç, amb el conjunt musical Ave Verum, a les 19.30 h a la Catedral de Sant Llorenç.

Tots els actes es realitzaran seguint les mesures sanitàries vigents, amb reserva prèvia d'entrada i aforament limitat. Les reserves d'entrades en línia es poden realitzar fins una hora abans de l'espectacle, ja sigui a la plataforma www.entrapolis.com, o bé a entrades.calaixdesastresantfeliu.cat. També es poden realitzar reserves de manera presencial al Palau Falguera, a partir del dia 2 fins el 6 d'agost, de 10 a 13h.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior