Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/09/2021 22:50:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu celebrarà la Diada a la plaça Lluís Companys amb restriccions per la Covid-19

01/09/2021
Lectures: 569
Sant Feliu celebrarà la Diada a la plaça Lluís Companys amb restriccions per la Covid-19

La plaça de Lluís Companys tornarà a acollir enguany els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Feliu, amb l'aplicació de mesures restrictives amb motiu de la pandèmia.

L'acte d'homenatge s'iniciarà dissabte 11 de setembre a les 11.45 h amb el repic de campanes de la Catedral de Sant Llorenç. A les 12 h s'interpretarà el cant de la Senyera, i després de la benvinguda a l'acte l'alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, farà la intervenció institucional de la Diada. En el decurs de l'acte la Coral Roses de la Gent Gran interpretarà el Cant de la Senyera, i l'Escola de Música de Sant Feliu interpretarà l'Himne de Catalunya. Seguidament les entitats locals, els grups polítics, la Sindicatura Municipal de Greuges i els portaveus municipals realitzaran l'ofrena floral. A continuació, s'interpretarà l'himne dels segadors i es tancaran els actes de celebració. 

Les flors ofrenades per les diverses entitats seran traslladades al monòlit del passeig de l'Onze de Setembre, ubicació tradicional que enguany no podrà acollir la celebració per les reduïdes dimensions de l'espai.

Mesures de prevenció      

Amb la prioritat de garantir les mesures de prevenció i seguretat i el distanciament social, s'ha triat novament la plaça de Lluís Companys com a escenari per a la celebració, ja que permet garantir el control d'aforament i la separació interpersonal.

L'assistència a l'acte queda restringida a les entitats, institucions convidades i particulars que reservin la seva plaça a través de l'adreça alcaldia@santfeliu.cat. Tots els assistents disposaran d'un espai segur per homenatjar la bandera complint amb les distàncies de seguretat corresponents i amb la resta de normativa aplicable per lluitar contra la Covid-19. 

Així, es facilitarà gel hidroalcohòlic a totes les persones assistents i serà obligatori l'ús de mascareta durant tot l'acte. Les dues persones escollides per cada entitat per assistir-hi disposaran de cadires assignades, des d'on podran seguir el desenvolupament de l'homenatge i des d'on es desplaçaran de manera ordenada a l'escenari per col·locar les flors tot seguint les indicacions que rebran per part de l'equip de protocol de l'Ajuntament.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior