Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/09/2021 21:45:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Jornades de donació de sang al Centre Cívic Les Tovalloles, el 22 i 26 de setembre

14/09/2021
Lectures: 330
Jornades de donació de sang al Centre Cívic Les Tovalloles, el 22 i 26 de setembre

Dimecres 22 de setembre el Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 10) comptarà amb un espai de donació de sang, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. El mateix espai acollirà la campanya especial de donació dels Castellers de Sant Feliu el diumenge 26 de setembre, de 10 a 14 h. Les persones que vulguin donar sang hauran de reservar dia i hora a donarsang.gencat.cat, portar un document identificatiu oficial i no venir en dejú.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.


Mesures de prevenció i seguretat excepcionals

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d'altres accions, els i les donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, han de guardar una distància mínima d'un metre amb la resta de persones, els prenen la temperatura en arribar i tenen un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari.

Cal recordar, a més, que la Covid-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior