Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2021 05:27:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Obertes les inscripcions a les activitats per a la gent gran del curs 2021-2022

17/09/2021
Lectures: 633
Obertes les inscripcions a les activitats per a la gent gran del curs 2021-2022

Dilluns 20 de setembre s'obre el termini per inscriure's a les activitats previstes per al primer trimestre del curs 2021-2022. Enguany integren el programa més d'una quinzena de propostes, entre les que hi ha des d'activitat física fins a formacions en idiomes o noves tecnologies, passant per clàssics com el taller d'entrenament de la memòria o ball de saló.

Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web de l'Ajuntament o presencialment al Casal municipal de la gent gran, de dilluns a dijous de 9.30 a 13 h, i de 16 a 18 h, i divendres de 9.30 a 13 h.

Es poden inscriure a les activitats les persones que disposin del carnet blau municipal per a majors de 60 anys, pensionistes a partir dels 55 anys, o persones amb discapacitat. Cal tenir el carnet blau per inscriure's a les activitats, excepte en aquelles on s'indiqui el contrari. Pots tramitar el carnet blau gratuïtament i trobar més informació al web municipal.

Per a més informació i inscripcions poseu-vos en contacte amb el Casal municipal de la gent gran trucant al telèfon 93 632 51 59, o consulteu el díptic adjunt a aquesta notícia.

Els cursos i tallers es desenvoluparan seguint les mesures, determinades per la situació epidemiològica del moment de seguretat i aforament. Entre d'altres, l'ús de la mascareta serà obligatori, i caldrà netejar-se les mans amb hidrogel als punts habilitats en el moment d'accedir al Casal. A causa de les limitacions d'aforament, aquest curs s'ha ampliat el nombre de grups dedicats a activitat física, taitxí i ioga. Cada persona es podrà es podrà inscriure a un únic taller trimestral, però una vegada exhaurides les places, s'obrirà llista d'espera.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior