Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2021 08:32:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Torna BiblioEXTRARADI, les jornades que aposten per la difusió d'obres i autors de la perifèria

04/11/2021
Lectures: 323
Torna BiblioEXTRARADI, les jornades que aposten per la difusió d'obres i autors de la perifèria

La Biblioteca Montserrat Roig organitza del 15 al 30 de novembre la segona edició de BiblioEXTRARADI, amb més de vint propostes culturals per difondre autors, autores i les seves obres relacionades amb els conceptes d'extraradi o perifèria. El programa compta amb activitats de tipus literari però també inclourà altres disciplines com la música, el cinema, la història o l'art.

BiblioEXTRARADI oferirà la possibilitat d'assistir a xerrades, clubs de lectura, lectures en veu alta, tertúlies d'art, exposicions, concursos, contes o un taller de rap, entre d'altres.

Els i les protagonistes d'aquestes activitats seran creadors i creadores relacionats amb el món de l'extraradi com Manel Delgado, Najat El Hachmi, Ignasi Riera, Núria Cadenes, Anna Pacheco, Kiko Amat, Valentín Roma, Carlos Peramo o Maria Candel. A aquests noms propis de la cultura de barri se li sumaran La Estrella de David, amb un concert dissabte 20 de novembre a les 12.30 h, i membres de l'equip de la pel·lícula 'Chavalas', que assistiran al cinefòrum de dissabte 27 a les 19 h al CineBaix.

El programa també inclou els grafits del racó de l'artista amb Shame i Pulpos, la sessió mensual del micro club d'anime i còmic, i el concurs d'Instagram Sorpreses als barris, que es realitzarà del 15 al 30 de novembre.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior