Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2021 09:44:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Ràdio Sant Feliu inicia nova etapa amb programació i imatge renovades

05/11/2021
Lectures: 447
Ràdio Sant Feliu inicia nova etapa amb programació i imatge renovades

Dilluns 8 de novembre Ràdio Sant Feliu es renova. L'emissora enceta nova etapa amb la informació com a eix central, en què prima l'accés dels i les oients als continguts quan i des d'on vulguin, i l'obertura als col·lectius de la ciutat perquè puguin explicar el que fan.

La informació del '105.3 Notícies' deixarà d'oferir-se en un únic espai, passant a emetre's en format rotatiu amb actualitzacions des de les 9 fins les 20 h. Amb aquest canvi es pretén oferir una major diversitat d'horaris, en què la ciutadania pugui accedir a través tant del 105.3 de la FM com de www.radiosantfeliu.cat. Així, es podrà accedir a informació actualitzada sense haver d'escoltar-la en un horari d'emissió únic en directe o a través de la descàrrega de podcasts, diversificant així les opcions d'accés. El servei d'informació, pluralitat i transparència es complementarà amb els espais 'L'alcaldessa respon' i 'Roda de Portaveus'.

Una altra de les novetats que s'incorporen per atendre les demandes de participació, divulgació i entreteniment serà el magazine de matí, 'Viu Sant Feliu', que recollirà tota l'activitat de la ciutat des d'un punt de vista lúdic i informatiu, i donarà veu a ciutadania, moviments socials i teixit associatiu.

'Serotonina', 'Área de Joc', 'Los Vinilos de Barbarella' o 'Blackcorb Day' són alguns dels programes de producció pròpia que també ocuparan les ones, dotant la programació de gran diversitat de propostes. A més, Ràdio Sant Feliu vol oferir l'oportunitat a tots els col·lectius ciutadans que participen de manera puntual a la programació, així com a la ciutadania en general, d'integrar-se de manera estable i continuada amb la creació de programes específics, més enllà de l'espai del que disposen al magazín i els informatius. Per aquest motiu es realitzarà una campanya informativa amb la finalitat de donar a conèixer aquesta iniciativa, i oferir l'oportunitat de realitzar continguts de producció pròpia.

A més de la nova programació, Ràdio Sant Feliu estrena web i nova imatge a les xarxes socials, canvis que aniran acompanyats de millores tècniques com la digitalització dels estudis i equips, i la incorporació de càmeres IP robotitzades que permetran l'emissió en streaming dels continguts.

Per complementar l'oferta de programació continuada, l'emissora també s'ha adherit a la producció i programació de continguts procedents de La Xarxa (xarxa mancomunada de mitjans locals de Catalunya) que s'integraran en diferents franges horàries per oferir una programació molt més completa i diversa, i per promoure el treball en xarxa. També es mantindrà i ampliarà l'oferta informativa generalista mitjançant les connexions amb els serveis informatius de La Xarxa des de primera hora del matí, mantenint els actuals de migdia, i integrant els de vespre i caps de setmana.

Finalment l'oferta musical de Ràdio Sant Feliu passarà a emetre en la franja de tarda contingut programat sota un criteri de selecció específic que inclourà, tot i no comptar amb veu de continuïtat o DJ, des d'emissió de música per criteri de dècades o per estils musicals, fins a un espai especial reservat per a la música made in Sant Feliu.

A partir del 8 de novembre Sant Feliu podrà conèixer, informar-se, gaudir i participar de 'La Ràdio que es Viu' des del 105.3 de l'FM, des del web www.radiosantfeliu.cat, i a través de l'aplicació per a dispositius mòbils 'Ràdio Sant Feliu'.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior