Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2021 08:19:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El consistori se sumarà a la commemoració del 25N en el ple municipal de novembre

22/11/2021
Lectures: 296
El consistori se sumarà a la commemoració del 25N en el ple municipal de novembre

El proper dijous 25 de novembre, a les 18 h, se celebrarà el ple ordinari del mes en sessió presencial a la Sala Ibèria. L'ordre del dia inclou un total de 51 punts, amb 4 mocions.

En l'apartat de mocions d'àmbit local, la Junta de Portaveus presentarà al ple dues propostes: l'adhesió al Manifest amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la violència contra les Dones, que es commemora el mateix 25 de novembre; i una moció sobre el Manifest santfeliuenc en favor dels Drets de les Persones amb Discapacitat 2021.

Entre les mocions d'àmbit general, es presentarà una proposta dels grups municipals Sant Feliu en Comú Podem, ERC, PSC, Ciutadans i Veïns, d'adhesió a la Declaració per un acord polític i social per a la millora de la qualitat de l'aire. Per la seva banda, el grup municipal Ciutadans presentarà una moció sobre l'anul·lació per part del Tribunal Constitucional de l'Impost sobre l'increment del valor dels terrenys urbans, la plusvàlua.

En l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals, es portarà a aprovació la revisió de preus del contracte de la gestió del servei públic de neteja viària i recollida i trasllat dels residus sòlids urbans de la ciutat, adjudicat a l'empresa FCC MEDIO AMBIENTE, SA. També es proposarà al ple la concessió d'una subvenció a l'entitat Voluntariat de Sant Feliu, així com la minuta del conveni. En aquesta mateixa àrea es portarà a aprovació el reconeixement extrajudicial de crèdit de diverses operacions comptables.

En l'àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials es presentarà al ple la concessió de subvencions nominatives a l'Associació Apoyodravet, per al projecte "Promoció i diseminació del Síndrome de Dravet i altres encefalopaties epilèptiques al municipi de Sant Feliu"; i a l'entitat Club d'Esplai Diversitat Lúdica, per al projecte "Un esplai per a tothom - Educació inclusiva per a infants i adolescents".

També es proposarà concedir una subvenció finalista a l'entitat Amics de l'Escola Mestre Esteve per al projecte "Campus Pla de Treball 2021-2022" i aprovar-ne el conveni corresponent. A més, es portaran a aprovació les bases generals i específiques que han de regir la convocatòria per a la concessió de subvencions de suport a activitats ciutadanes, en règim de concurrència competitiva, de les diferents Àrees de l'Ajuntament de Sant Feliu per a l'any 2022.

En l'àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica es portarà a aprovació provisional el document de Modificació puntual discontinua del Pla General Metropolità a la Casa Can Bertrand i Sector Armenteres - Plaça Elisabeth Eidenbenz, per a l'ajustament a l'entorn consolidat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior