Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2022 21:41:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Consulta el calendari d'activitats informatives de la Consulta i vine a conèixer el Sant Feliu del futur

14/01/2022
Lectures: 1568
Consulta el calendari d'activitats informatives de la Consulta i vine a conèixer el Sant Feliu del futur

Amb l'objectiu d'acostar a la ciutadania les dues propostes guanyadores de la Consulta del soterrament, l'Ajuntament organitza per aquest mes de gener diferents activitats a l'aire lliure obertes als veïns i veïnes de Sant Feliu, que tindran lloc els dies 22, 27 i 28 de gener a diferents ubicacions. Cal tenir present que l'activitat anunciada al Butlletí Municipal i prevista per al 19 de gener al Centre Cívic Les Tovalloles ha quedat cancel·lada com a mesura preventiva per evitar la propagació de la Covid-19. 

En les sessions s'oferirà informació detallada sobre Rambla Major i l'espai museístic per preservar la memòria de l'estació, les dues propostes guanyadores de la Consulta del soterrament, així com sobre les properes passes de la modificació del Pla General Metropolità (PGM). 

Les activitats informatives tenen una durada aproximada d'una hora, i es faran diversos passis en cadascuna de les sessions programades, amb l'objectiu de poder proporcionar informació detallada per àmbits del projecte més votat a la Consulta del Soterrament, Rambla Major i així com de l'espai museístic, amb una l'explicació dinàmica i informativa dels aspectes més rellevants. La ciutadania també podrà traslladar els seus dubtes o preguntes sobre els projectes. Les activitats es faran seguint la normativa sanitària i no cal inscripció prèvia.

 • Dissabte 22 de gener, 11 h
  Pl. Can Llobera
  Sessió d'explicació dels àmbits A i B
 • Dijous 27 de gener, 17.30 h
  Pl. de la Biblioteca
  Sessió d'explicació dels àmbits C i D
 • Divendres 28 de gener, 17.30 h
  Pl. Casal de la Gent Gran
  Sessió d'explicació dels àmbits E i F

Properes passes

Un cop obtinguts els resultats oficials de la Consulta prevista en la fase 3 del Concurs Internacional de projectes, el jurat d'experts que lidera la licitació es va reunir per validar la votació i fer seus els resultats, assignant els 50 punts pendents que deriven del resultat de la votació popular.

Aquest fet implica que la proposta "Rambla Major" obté la major puntuació del procediment. La segona posició és per a "El Passeig del Samontà" i la tercera posició per a "El gran Verger". Un cop es defineix l'ordre definitiu de les propostes en l'acta del jurat corresponent, es podrà convocar l'acte d'obertura de sobres, previst per a les properes setmanes.

Quan es realitzi l'obertura de sobres i havent relacionat els lemes amb les diferents candidatures presentades a la fase 2, es procedirà a la resolució del procediment amb el posterior encàrrec tècnic que s'adjudicarà a través dels respectius contractes negociats amb les 3 candidatures finalistes.

Una vegada es resolgui el procediment d'adjudicació, el pas següent serà formalitzar els respectius contractes. Es preveu que els treballs de redacció de l'avant-projecte i la modificació del planejament s'iniciïn durant el primer trimestre de 2022. I que al 2023 s'iniciï l'aprovació de la modificació del planejament i es continuï amb els treballs de redacció del projecte d'urbanització de l'equip guanyador de la Consulta del soterrament.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior