Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 15:37:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Afectacions al carrer de Constitució per treballs d'adequació de l'estació provisional de tren

23/06/2022
Lectures: 450
Afectacions al carrer de Constitució per treballs d'adequació de l'estació provisional de tren

Les obres del soterrament de les vies del ferrocarril segueixen avançant amb l'adequació de la passera situada al costat del pas a nivell. El calendari d'obres de les properes setmanes preveu la col·locació, entre d'altres, de diferents elements com els ascensors i els tancaments perimetrals dels mateixos. Aquests treballs permetran disposar d'un pas de vianants accessible a ambdós costats de les vies, així com als accessos a qualsevol dels dos edificis de la futura estació provisional que se situarà en aquesta zona.

Per tal de poder dur a terme aquestes actuacions per part d'ADIF, es preveuen afectacions a la mobilitat en el carrer Constitució. Aquestes comportaran el tall del carrer Constitució (costat riu) per a vehicles, entre el passeig de l'Onze de Setembre i la plaça de l'Estació a partir de la nit de diumenge del 26 de juny. L'afectació durarà fins a la finalització dels treballs associats a la construcció de l'estació provisional i la urbanització derivada d'aquesta. Una part dels treballs corresponents al muntatge dels ascensors i els seus corresponents tancaments previstos per ADIF es realitzaran en horari nocturn. A aquest efecte, ADIF té previst col·locar maquinària amb nivell reduït de sonoritat per tal de minimitzar les possibles afectacions. Durant el transcurs d'aquestes tasques es garantirà en tot moment l'accés als guals privats de la zona.

També es produirà un tall puntual durant el proper dimarts 28 de juny en el carrer de Constitució (costat muntanya), concretament en el tram situat entre el carrer de Santa Creu i el pas a nivell i en horari de 8 h fins a les 20 h, amb motiu dels treballs de descàrrega de la maquinària dels ascensors que ADIF ha d'instal·lar en la passera existent del pas a nivell. Els vehicles que circulin pel carrer de Santa Creu es desviaran cap al carrer de Francesc Mestres de forma puntual mentre duri aquesta afectació.

Aquestes actuacions d'obra d'ADIF s'emmarquen en l'execució dels treballs necessaris per a la construcció i posterior posada en servei de l'estació provisional.

Informació sense retards

L'Ajuntament ha desplegat un model d'atenció ciutadana del soterrament per garantir que la ciutadania pugui accedir, en temps i forma, a les informacions i afectacions relacionades amb les obres. Aquests recursos inclouen un apartat al web municipal on hom pot consultar indicacions rellevants sobre el soterrament i contingut audiovisual relacionat, i al que es pot accedir a través de www.santfeliu.cat/soterrament. Les persones interessades en rebre puntualment informació actualitzada de l'estat de les obres i properes afectacions, així com qualsevol novetat relativa al soterrament, poden també inscriure's al Butlletí electrònic.

D'altra banda, ADIF disposa d'un Punt d'informació i atenció ciutadana (PIAC) del soterrament, ubicat en la façana darrera del Casal municipal de la gent gran, al carrer de la Verge de Montserrat. Personal especialitzat de l'executora de les obres atendrà la ciutadania que s'hi adreci per resoldre dubtes, oferir informació sobre l'evolució de les obres del soterrament, així com les afectacions produïdes per aquestes. L'horari d'aquest punt informatiu serà dilluns de 9 a 13 h, i dijous de 10 a 14 h als matins, i de 15 a 18 h a les tardes.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior