Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 15:52:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La font d'aigua polvoritzada de Can Bertrand, en marxa

23/06/2022
Lectures: 1052
La font d'aigua polvoritzada de Can Bertrand, en marxa

La font d'aigua polvoritzada de Can Bertrand funcionarà a partir de les 17.30 h d'aquest dimarts, 28 de juny de 2022. Estava previst que estigués en marxa ahir dilluns, però un acte vandàlic ha ajornat la seva posada en acció.

La darrera temporada de la font va ser a l'estiu del 2019. Un lapse de tres anys d'aturada forçosa a causa de les restriccions derivades de la pandèmia del coronavirus. 

La font d'aigua polvoritzada de Can Bertrand està formada per diverses boles on els infants es poden remullar per combatre la calor. Funciona de dilluns a diumenge de 10.30 a 14 h, i de 17.30 a 21 h, en intervals de 15 minuts de durada que comencen a les hores en punt i a dos quarts. La ciutadania podrà gaudir d'aquest equipament fins diumenge 4 de setembre. Recordem que cal anar calçat per usar aquesta instal·lació.

Mesures per fer front a les altes temperatures

Davant l'augment de temperatures previstes per a aquest estiu, l'Ajuntament impulsa altres iniciatives per contribuir a fer més suportable la calor. Entre d'altres, a inicis de juliol es recuperarà una de les activitats més celebrades per la ciutadania, el cicle de jocs d'aigua, que també es va aturar per la pandèmia (en els propers dies s'oferirà la informació detallada). 

D'altra banda també s'ha organitzat el desplegament al municipi d'una xarxa de refugis climàtics perquè la ciutadania en general, i els col·lectius més vulnerables en particular, puguin protegir-se de la calor. Aquests espais garanteixen unes instal·lacions que proporcionin tant condicions de confort tèrmic com descans i seguretat en episodis de temperatures extremes.

En el cas de Sant Feliu s'han identificat i condicionat amb aquest ús quatre espais:

Aquests espais formen part de la xarxa metropolitana de refugis climàtics que agrupa diferents equipaments municipals en l'àrea metropolitana, com ara biblioteques, centres cívics, escoles, així com espais públics, com ara grans parcs, que permeten la ciutadania recuperar-se de l'estrès tèrmic que provoquen les altes temperatures sobre el cos humà.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior