Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/09/2022 17:25:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Exposició pública del projecte de remodelació de la Pista de Lleure de Can Calders i del seu entorn

16/09/2022
Lectures: 402
Exposició pública del projecte de remodelació de la Pista de Lleure de Can Calders i del seu entorn

L'alcalde de Sant Feliu, Oriol Bossa, i la regidora de participació ciutadana, Lídia Muñoz, van presentar dimarts al Centre Cívic Les Tovalloles el projecte de remodelació de la Pista de Lleure de Can Calders i del seu entorn.
 
L'exposició pública del projecte estarà oberta fins el 19 de setembre, de 16 a 21 h, al Centre Cívic Les Tovalloles; i el 20 de setembre es podrà consultar a la plaça de les Roses de 17 a 19.30 h. Als documents adjunts també trobareu els plafons informatius que es poden consultar en aquests dos espais.
 
Aquest procés participatiu per millorar l'entorn de les pistes de lleure de Can Calders té, entre els seus objectius, informar sobre les actuacions plantejades per a la cruïlla de la Riera de la Salut amb la Rambla de Marquesa de Castellbell, l'aparcament i l'àrea de gossos, així com fomentar els vincles comunitaris entre el veïnat. 

Canvis a Can Calders

Lídia Muñoz, primera tinenta d'alcaldia i regidora de participació ciutadana, destaca que la nova distribució de la pista de lleure de Can Calders s'ha fet de manera participativa: "L'objectiu ha estat definir col·lectivament una distribució de l'espai més democràtica, on puguin haver activitats de tot tipus, sobretot adreçades a la infància i la joventut. Alhora, es farà un espai més segur, més il·luminat, amb l'aparcament endreçat. Aquest era un procés que teníem pendent des de l'inici del mandat". 
 
L'Ajuntament vol combatre el soroll i els actes vandàlics a la pista. La regidora de participació ciutadana apunta: "Hem d'evitar tenir racons a la ciutat, i amb aquesta actuació hi haurà més seguretat i un final horari perquè es respecti el descans dels veïns i veïnes".
 
Dins d'aquest projecte de remodelació també s'aconseguirà que l'aparcament del costat de la pista de Can Calders quedi obert i que es puguin veure els cotxes des de qualsevol punt de la pista. L'Ajuntament també té previst eliminar l'àrea de gossos de la rotonda de la Riera de la Salut amb Rambla Marquesa de Castellbell i construir una zona nova a 100 metres de l'actual i que compleixi els requisits i els criteris de les àrees de gossos de la ciutat.  

Proposta durant el Procés participatiu de Construïm Sant Feliu

Els veïns i veïnes van proposar a l'Ajuntament millorar aquesta pista durant les passejades urbanes pel procés participatiu Construïm Sant Feliu, realitzades durant els mesos de maig i juny per definir els pressupostos del Pla de Millora de l'espai urbà.
 
Al febrer i a l'abril, l'Ajuntament es va reunir amb l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Calders, amb el Club d'Esplai Diversitat Lúdica i amb veïns de la zona, i van instal·lar punts informatius.

Calendari i pressupost

L'inici de les obres serà al gener i està previst que acabin a l'abril. El pressupost d'execució és de 370.000 euros.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior