Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2022 09:56:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu posa en valor el paper del col·lectiu de persones amb diversitat funcional en la Setmana de la disCapacitat 2022

22/11/2022
Lectures: 323
Sant Feliu posa en valor el paper del col·lectiu de persones amb diversitat funcional en la Setmana de la disCapacitat 2022

L'Ajuntament de Sant Feliu, en col·laboració amb diferents entitats de persones amb diversitat funcional, commemora la Setmana de la disCapacitat 2022 del 28 de novembre al 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb discapacitats. L'objectiu és visibilitzar i posar en valor el paper d'aquest col·lectiu de persones per avançar en l'assoliment dels seus drets i en la millora de les seves condicions de vida amb un seguit d'activitats culturals, lúdiques i esportives obertes a tota la ciutadania.

L'inici de la commemoració el marcarà la caminada popular "Caminem junt@s, avancem plegad@s", que tindrà lloc el dilluns 28 de novembre, a partir de les 10.30 h. La caminada, organitzada per l'Escola Tramuntana i amb la participació conjunta de totes les entitats, començarà a la plaça del Vuit de Març i finalitzarà a la plaça de la Vila, on es farà la lectura del manifest.

El Centre Cívic Les Tovalloles acollirà el dimarts 29, a les 18.30 h, la xerrada organitzada per l'Associació de Discapacitats Físics (ADF) sobre la importància de la fisioteràpia per a les persones amb discapacitat, a càrrec d'Andrea Mugnaini.

El dijous 1 de desembre, a les 16.30 h, la Sala Ibèria acollirà el Festival M&M, organitzat pel Servei de Teràpia Ocupacional Marquet Molins. Per la seva banda, l'Ateneu Santfeliuenc acollirà el dissabte 3 de desembre, a les 18 h, la representació teatral "Todo el tiempo del mundo", a càrrec de la Cia. de teatre SARAU, amb taquilla inversa.

Un dia després, el divendres 2, a les 21 h, hi haurà un sopar de convivència a la Sala Ibèria organitzat per l'Associació Asprodis. El preu del sopar serà de 38 euros i cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 666 33 38 o per correu electrònic a asociacion.asprodis@gmail.com

En el marc de la Setmana de la disCapacitat, del 28 de novembre al 2 de desembre, de 8 a 14.30 h, es arà el Mercat solidari, amb exposició i venda de productes artesanals de Nadal. El Mercat, organitzat per la Fundació Portolà estarà ubicat a la recepció del Centre Especial de Treball (CET) Portolà, al carrer de Laureà Miró número 378.

Gaudir d'una vida plenament autònoma

La commemoració de la Setmana de la disCapacitat i el treball en xarxa amb els i les integrants d'aquest col·lectiu són iniciatives impulsades des de l'Ajuntament per propiciar que les persones amb discapacitats, incloent les persones amb trastorns de salut mental, puguin gaudir d'una vida autònoma, compromisos contemplats en els objectius operatius del Pla d'Actuació del Mandat 2019-2023.

En el ple de novembre el consistori preveu adherir-se al reconeixement i les reivindicacions d'aquest col·lectiu aprovant una moció presentada per la Junta de Portaveus sobre el manifest santfeliuenc en favor dels Drets de les Persones amb Discapacitat 2022.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior