Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2022 10:15:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Diferents activitats familiars per celebrar la inauguració del nou edifici de l'Ajuntament el 27 de novembre

17/11/2022
Lectures: 859
Diferents activitats familiars per celebrar la inauguració del nou edifici de l'Ajuntament el 27 de novembre

Dos anys després del seu inici, les obres de l'edifici de l'Ajuntament arriben a la seva fi. Després que la casa consistorial tanqués les portes al juny de 2020 per efectuar-hi una reforma integral, diumenge 27 de novembre la ciutadania podrà comprovar el nou estat d'aquest equipament. I ho farà en el marc d'una jornada d'inauguració plena d'activitats, que començaran a les 11 h amb visites guiades a l'edifici.

A l'interior de l'Ajuntament s'instal·larà una exposició perquè santfeliuencs i santfeliuenques coneguin la història, disseny i detalls d'aquest destacat exponent del patrimoni municipal. Els i les assistents podran immortalitzar la seva visita i emportar-se un record d'aquesta històrica jornada en el photocall que s'instal·larà al balcó de l'edifici. Al llarg del matí, i fins les 14 h, també hi haurà activitats adreçades a infants, que inclouran entre d'altres tallers relacionats amb l'Ajuntament i el que representa per a la ciutat. La jornada comptarà amb la presència de l'alcalde, membres de l'equip de govern, representants dels diferents grups que integren el consistori i altres autoritats que, en l'acte institucional que se celebrarà a les 13 h, inauguraran oficialment i faran el lliurament simbòlic a la ciutat d'aquest equipament, que dona resposta a les necessitats d'un Sant Feliu més gran i del segle XXI.

Un edifici històric per a un Ajuntament de futur

L'edifici on s'ubica l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es va construir el 1928, moment en què també es va ampliar l'espai que ara ocupa la plaça de la Vila per donar més rellevància a la nova casa consistorial. D'estil historicista, l'equipament va ser dissenyat per Climent Maynés i Gaspar, i està catalogat com a Bé Cultural d'Interès Local. Ara l'edifici s'ha remodelat donant prioritat als espais d'atenció ciutadana i a les condicions òptimes de treball per als treballadors i treballadores municipals. Compta amb nous àmbits adaptats a l'estructura organitzativa, i suposa una aposta tant per l'eficiència energètica, com per tenir un edifici intel·ligent. En aquest sentit, la casa consistorial actual consumirà poc més de 108 mil KWh/any, pràcticament la meitat dels 217 mil que marcava l'antic edifici.

L'obra s'ha executat amb un pressupost total de 3.329.346,11 euros, dels quals s'han subvencionat 2.598.062,65 euros. Aquests inclouen finançament provinent del Fons FEDER (308.294,86 euros), de la Diputació de Barcelona (700.000 euros), de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (719.500 euros), i del Programa inversión para la rehabilitación de edificios públicos MITMA (870.267,79 euros).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior