Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2022 08:58:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament retira més d'11,5 tones de residus al carrer de Laureà Miró

24/11/2022
Lectures: 382
L'Ajuntament retira més d'11,5 tones de residus al carrer de Laureà Miró

Dilluns 21 i dimecres 23 de novembre l'Ajuntament ha realitzat una actuació integral de neteja al carrer de Laureà Miró, a l'alçada del número 431, atès el volum de residus present a la zona. Els serveis de neteja van retirar fins a 11,6 tones de residus, fruit d'abocaments incontrolats i de l'incivisme, principalment d'origen industrial, que es pateix en aquest espai.

L'actuació va requerir dels serveis previs de senyalització de la zona per part de Policia Local, i es va portar a terme pel Servei de Manteniment en dues jornades. Durant el matí del dia 21 es va procedir a retirar els residus més voluminosos, la majoria industrials i per tant no de competència municipal, amb l'ajuda de dos camions, un d'ells dotat amb una ploma. Al llarg de dimecres 23 es van netejar els residus d'origen vegetal, i també es van retirar les terres arrossegades per aplanar el ferm amb l'ajuda d'una retroexcavadora.

En total, es va necessitar la intervenció de dos vehicles i tres treballadors de l'actual concessionària de recollida. Va requerir la col·laboració d'efectius addicionals corresponents al torn de matí, fet que va ocasionar que no es poguessin atendre altres actuacions de neteja al municipi. A tot aquest desplegament cal sumar també el servei addicional de retirada de terra, vegetació i arrossegaments.

L'Ajuntament ha assumit íntegrament el cost de l'operatiu, que ascendeix a 1.230,92 euros, i seguirà treballant en la neteja d'aquest tipus d'abocaments il·legals, així com en la investigació de les persones causants per interposar la denúncia penal i/o la sanció administrativa pertinent. Cal recordar que la netedat de Sant Feliu és responsabilitat de tots i de totes.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior