Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/02/2023 08:00:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Publicades les bases de la 48a edició del Premi de Poesia Martí Dot

22/12/2022
Lectures: 746
Publicades les bases de la 48a edició del Premi de Poesia Martí Dot

L'Ajuntament de Sant Feliu ha convocat un any més el Premi de Poesia Martí Dot, que arriba a la seva 48a edició consolidant-se com un dels premis per a poetes i poetesses joves més importants del panorama líric català. El certamen pretén promoure la creació literària en català i ajudar especialment els joves poetes i poetesses a donar a conèixer la seva primera obra.

Tal i com es va establir en la darrera edició, les i els participants hauran de presentar obligatòriament les obres per via telemàtica a través d'aquest enllaç, en un format digital compatible amb els estàndards informàtics tipus PDF. 

El premi és obert a la participació de persones de fins a 36 anys que presentin un recull de poemes originals i inèdits, escrits en català, i en quantitat suficient per integrar un volum, és a dir, aproximadament uns 300 versos. El premi està dotat amb 1.500 euros i la publicació de l'obra guanyadora a la col·lecció de poesia de Viena Edicions. A més, la persona guanyadora participarà en un mínim de dos recitals poètics organitzats per l'Ajuntament durant l'any 2023.

El termini d'admissió de treballs per optar al Premi de Poesia Martí Dot finalitza el 31 de gener de 2023. El veredicte es farà públic en l'acte del lliurament del premi, en el marc de la celebració de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu de Llobregat, que es desenvoluparà durant la segona quinzena de març de 2023.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior