Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/03/2023 05:45:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Talls de circulació al carrer de Laureà Miró amb carrer de Comerç

03/02/2023
Lectures: 1205
Talls de circulació al carrer de Laureà Miró amb carrer de Comerç

ADIF ha anunciat talls de carril altern en la cantonada del carrer de Laureà Miró amb carrer de Comerç a partir de dilluns 6 de febrer. Les afectacions, causades pels treballs que realitzarà la companyia elèctrica a la zona, seran les següents:

  • Dilluns 6 de febrer: Es tallarà la calçada central del carrer de Laureà Miró, en sentit Molins de Rei. Així, es desviaran el trànsit i les línies d'autobusos urbans i interurbans en arribar a la rotonda del carrer de Laureà Miró amb la carretera de la Sànson, pel carrer de Sant Josep.
  • Dimarts 07 de febrer: Es tallarà la calçada central del carrer de Laureà Miró, en sentit cap al centre de Sant Feliu.
  • Dimecres 08 de febrer: Es tallarà la calçada lateral en sentit Molins de Rei.
  • Dijous 09 de febrer: Es tallarà la calçada lateral en sentit centre de Sant Feliu. S'anul·larà la parada d'autobusos situada al lateral del carrer de Laureà Miró en sentit Sant Feliu centre, al cantó riu, situada tot just passat l'encreuament amb el carrer de Comerç. També s'anul·larà la circulació de vehicles pel lateral del carrer de Laureà Miró, en sentit Sant Feliu centre, al cantó riu, en el tram que va fins al carrer d'Indústria. Es permetrà el pas dels vehicles vinculats a les empreses situades en aquest tram.

Tot i no tallar-se completament la circulació, sempre que sigui possible serà recomanable l'ús d'itineraris alternatius, com el carrer del Plà o el carrer de Sant Josep.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior