Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/09/2023 19:55:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Arriba a Sant Feliu Wifi4EU, la connexió a internet pública, gratuïta i oberta a tothom

03/02/2023
Lectures: 1454
Arriba a Sant Feliu Wifi4EU, la connexió a internet pública, gratuïta i oberta a tothom

L'Ajuntament ha creat una xarxa WiFi gratuïta en diversos espais públics i equipaments gràcies a la iniciativa Wifi4EU de la Unió Europea. A través d'aquesta xarxa la ciutadania gaudeix des de fa uns dies d'un servei d'accés a Internet en forma de connexions puntuals i de qualitat, obert a tothom. L'accés està destinat tant a santfeliuencs i santfeliuenques, com a les persones que visitin el poble.

Els punts de connexió es poden consultar en aquest mapa, i inclouen des d'espais públics com la plaça del Centre Cívic Les Tovalloles o el Parc del Llobregat, fins a equipaments com el pavelló Andrey Xepkin. En total es disposa d'una amplada d'1 Gbps, a repartir entre totes les persones connectades en aquell moment. La velocitat mínima de descarrega per persona depèn del nombre d'usuaris i usuàries connectades, la senyal de ràdio que hi hagi en la ubicació especifica, la cobertura o el tipus de dispositiu, entre d'altres. Tot i així, la durada de la connexió i el volum de les dades són il·limitades.

El projecte té un cost de 21.473,58 euros IVA inclòs per a una durada inicial de tres anys de servei, dels quals 15.000 euros han estat aportats pel programa europeu WiFi4EU. L'objectiu d'aquesta iniciativa és proporcionar a tota la Unió Europea, tant a persones residents com visitants, accés a Internet d'alta qualitat a través de punts d'accés gratuït.

Presentació de WiFi4UE i de l'equip de SIMracing

Aquest dissabte, 4 de febrer, s'ha presentat a l'Edifici CO-Innova el servei Wifi4EU i l'equip de SIMracing d'Heron Sant Feliu, amb la participació de l'alcalde, Oriol Bossa, i del regidor d'Innovació i Tecnologies, Aitor Rivera. Després de presentar el nou servei públic de connexió a internet, Bossa i Rivera han fet una partida de demostració de SIMracing.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior