Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/03/2023 18:29:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'alcalde Oriol Bossa atendrà les preguntes de la ciutadania en la darrera edició del programa 'L'alcalde respon' del mandat

13/03/2023
Lectures: 301
L'alcalde Oriol Bossa atendrà les preguntes de la ciutadania en la darrera edició del programa 'L'alcalde respon' del mandat

Ràdio Sant Feliu emetrà dimarts 21 de març de 2023, de 18 a 19 h, la darrera edició del mandat 2019-2023 del programa 'L'alcalde respon'. L'Ajuntament dona així compliment al que estableix la publicació del decret de convocatòria d'eleccions municipals del proper 28 de maig, que prohibeix els actes d'inauguració i les campanyes institucionals de propaganda. Com cada tercer dimarts de mes, l'alcalde Oriol Bossa respondrà en directe des dels estudis de la ràdio municipal les preguntes que la ciutadania envia al programa. 

Com enviar una pregunta al programa?

El programa posa a disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació per fer arribar les preguntes. Es pot trucar en directe al telèfon de Ràdio Sant Feliu, el 936 666 985, enviar un correu electrònic a alcalderespon@santfeliu.cat, escriure al WhatsApp 608 183 751 o enviar un missatge a les xarxes socials de l'Ajuntament amb l'etiqueta #alcalderesponsf.

La ciutadania podrà resoldre els seus dubtes sobre qualsevol tema de ciutat que sigui d'actualitat i d'interès general.

Queden excloses les preguntes relacionades amb queixes sobre la via pública, ja que l'Ajuntament disposa d'una app per donar-hi resposta. Per agilitzar el programa, només es pot fer una pregunta per persona, independentment del canal. I no s'atendran preguntes plantejades de manera discriminatòria o que atemptin contra els drets i la igualtat de les persones. 

Amb 'L'alcalde respon' l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un espai obert per compartir continguts i experiències i informar de forma bidireccional sobre temes que aportin millores a la vida de la ciutat, amb la possibilitat de fer-ho en directe i a través de diferents canals. L'objectiu final d'aquest espai radiofònic és fomentar la transparència i la participació. 

El programa 'L'alcalde respon' es pot seguir en directe al 105.3 FM i a www.radiosantfeliu.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior