Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/10/2023 23:44:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament de Sant Feliu rep una subvenció d'un milió d'euros per a la construcció d'un nou eix verd al carrer del Pla

03/04/2023
Lectures: 1339
L'Ajuntament de Sant Feliu rep una subvenció d'un milió d'euros per a la construcció d'un nou eix verd al carrer del Pla

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic ha inclòs als pressupostos generals de l'Estat de 2023 una partida d'un milió d'euros per a la construcció d'un eix per a ciclistes i vianants al vial adjacent al carrer del Pla, entre la rotonda del carrer del Sol i el carrer de Ramón y Cajal.

Aquesta subvenció ha esta possible gràcies a una esmena ideada pel Grup Municipal d'ERC a la negociació dels pressupostos generals de l'Estat.

L'actuació, que pretén potenciar l'ús d'un transport més sostenible com la bicicleta o el patinet, s'emmarca en l'aposta de l'equip de govern per la mobilitat sostenible i la creació d'espais de convivència pacífica entre cotxes i bicis.

En els darrers 4 anys la xarxa pedalable a Sant Feliu s'ha incrementat en 4.030 metres lineals i actualment la xarxa compta amb un total de 12.830 metres lineals.

A més, l'Ajuntament ha aprovat l'ordenança sobre la circulació de bicicletes, vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes a Sant Feliu, i s'ha adherit al servei metropolità AMBici, que arribarà a la ciutat previsiblement a finals d'estiu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior