Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/12/2023 11:57:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sessió informativa sobre la posada en marxa de l'estació provisional, el 12 d'abril

06/04/2023
Lectures: 2629
Sessió informativa sobre la posada en marxa de l'estació provisional, el 12 d'abril

El proper dimecres 12 d'abril, a les 18.30 h, tindrà lloc a la Sala Ibèria (carrer de Pi i Margall, 21) una sessió informativa oberta a tota la ciutadania per explicar tots els detalls de la posada en funcionament de l'estació provisional, prevista per al dia 16 d'abril.

L'estació provisional, ubicada a l'alçada de l'antic pas a nivell, es va començar a construir a mitjans de l'any 2022. L'estructura compta amb dues andanes instal·lades a banda i banda del tram del carrer de Constitució, situat entre el passeig de Comte de Vilardaga i riera de la Salut. L'edifici té entrada i sortida per ambdós costats del carrer de Constitució, tot i que aquesta estació no es podrà fer servir com a intercanviador. A més, s'han instal·lat dos ascensors a banda i banda del pont que travessa la via.

Tota la informació del soterrament a l'abast

Amb la voluntat de minimitzar les afectacions i de mantenir informada la ciutadania, a més de les sessions informatives per explicar els detalls de l'actuació, l'Ajuntament de Sant Feliu disposa de diferents eines i canals d'informació sobre les obres del soterrament. 

Un d'aquests canals és l'apartat al web municipal on la ciutadania pot consultar les informacions més rellevants de soterrament i contingut audiovisual relacionat, al que es pot accedir a través de www.santfeliu.cat/soterrament. També hi ha la possibilitat de subscriure's al butlletí electrònic per rebre puntualment novetats i informació actualitzada de l'estat de les obres.

A més, s'ha posat en marxa un visor al web municipal que permet consultar totes les afectacions a la mobilitat motivades per les obres del soterrament. Aquesta eina és una aplicació que permet conèixer l'abast de les afectacions, tot aportant informació sobre la ubicació i l'interval de temps previst de durada de la incidència. L'objectiu és posar a disposició de la ciutadania una eina amb informació actualitzada en temps real, que pot ser consultada a www.santfeliu.cat/afectacions_soterrament.

Per últim, el Punt d'informació i atenció ciutadana (PIAC) d'ADIF, ubicat al carrer de la Verge de Montserrat, ofereix informació sobre el soterrament de forma presencial els dilluns i divendres de 10 a 14 h, i dimecres de 15 a 19 h, i per correu electrònic a piac.santfeliu@gmail.com.

I per a qualsevol dubte o aclariment la ciutadania pot adreçar-se de forma directa a l'Oficina d'Intervenció Urbana de l'Ajuntament de Sant Feliu, a l'adreça de correu electrònic soterrament@santfeliu.cat.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior