Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 07:18:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu de Llobregat, contra la LGTBIQ+fòbia

17/05/2023
Lectures: 1941
Sant Feliu de Llobregat, contra la LGTBIQ+fòbia

Un any més, des de la regidoria de Feminismes i LGTBIQ+ de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat volem fer ressò i commemorar el Dia internacional contra la LGTBIQ+fòbia. Una ocasió necessària per visibilitzar i denunciar la violència i opressió que enfronta a diari aquest col·lectiu.

Sant Feliu té la responsabilitat de transformar-se en una ciutat segura, diversa i orgullosa de ser refugi i referència pels col·lectius minoritaris. Creiem fermament en el deure com a ciutadanes d'alçar les nostres veus, forces i accions per advocar pels drets d'aquest col·lectiu i posar fi a la discriminació i violència que pateixen.

Us incitem a totes a donar suport i promoure la lluita col·lectiva en favor de la igualtat, la diversitat i el respecte. Som conscients que ens queda un llarg camí a recórrer per aconseguir la plena acceptació, respecte i reconeixement de totes les orientacions sexuals, identitats i expressions de gènere. Per aquest motiu hem d'educar i sensibilitzar tant a les generacions més joves com a les més grans sobre la importància de valorar, respectar i reconèixer a tot el col·lectiu LGTBIQ+ i les altres minories. Juntes, des de l'amor, podem crear un entorn segur i acollidor on totes les persones se sentin lliures de ser qui són, sense por al rebuig i el maltractament. 

Avui, Dia internacional contra la LGTBIQ+fòbia, criminalitzem tota forma d'odi o discriminació i reafirmem el nostre compromís per seguir treballant per la igualtat i la justícia social i els drets de les persones LGTBIQ+. Us necessitem a totes per poder construir una ciutat més amable, i fer de l'espai públic i la comunitat un lloc on cada persona sigui respectada i valorada per la seva autenticitat.

Treballem juntes per fer de l'amor, les cures i el respecte l'esquelet que doni suport a les nostres vides i les nostres relacions personals.

Comparteix
Salta a la part superior