Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 11:48:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El ple ordinari de setembre concedirà el Mocador d'Honor de la Festa de Tardor 2023

25/09/2023
Lectures: 1613
El ple ordinari de setembre concedirà el Mocador d'Honor de la Festa de Tardor 2023

La sessió plenària de setembre tindrà lloc el dijous 28, a les 18 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç i de Ràdio Sant Feliu. L'ordre del dia inclou un total de 30 punts, amb 4 mocions.

Un dels temes destacats del ple de setembre serà designar la persona que lluirà el Mocador d'Honor de la Festa de Tardor 2023, que se celebrarà a Sant Feliu de l'11 a 15 d'octubre.

En la primera part de la sessió el consistori farà una declaració institucional de la Junta de Portaveus de suport a tots els afectats i afectades pel terratrèmol al Marroc i per les inundacions a Líbia. I, en relació amb aquesta qüestió, es proposarà concedir de manera urgent un ajut d'emergència per a les persones afectades pel terratrèmol del Marroc.

En l'apartat de mocions d'àmbit local, el partit polític Viva! Sant Feliu presentarà una proposta per a la creació d'un centre de salut mental infantil i juvenil. Per la seva banda, el grup municipal VOX presentarà una moció per augmentar la seguretat al municipi, i el grup del Partit Popular instarà l'Ajuntament a la instal·lació d'un parc completament accessible.

Per la seva banda, els grups municipals del PSC-CP, ERC, Sant Feliu En Comú Podem, PP, Tots Som Sant Feliu i Veïns per Sant Feliu presentaran una moció d'àmbit general de rebuig a les actituds sexistes i masclistes en l'àmbit esportiu.

En l'àrea d'Atenció a la Ciutadania i Administració Oberta es portarà a aprovació el compte general del pressupost 2022 i la pròrroga del contracte del servei de neteja d'edificis i dependències municipals. També es proposarà declarar d'especial interès o utilitat municipal les obres de rehabilitació del teulat, paraments i vitralls del cimbori de la Catedral.

En la mateixa àrea es portaran a aprovació dues modificacions de crèdit, l'actualització del Pla Normatiu 2022-2023, la modificació dels membres del Consell de Cultura, així com diverses qüestions sobre la liquidació definitiva del contracte del Complex Municipal de Piscines.

En l'àrea de Serveis a les Persones es presentaran al ple les bases reguladores per a la concessió de subvencions per concurrència dels àmbits d'esports, educació i infància i lleure de l'Ajuntament de Sant Feliu per al curs escolar 2023-2024. També es proposarà concedir subvencions a les entitats Creu Roja Espanyola i a la Fundació Laurentius per al projecte extraordinari d'inversió en millores dels estucs artístics i altres elements de la Catedral; i dos ajuts econòmics extraordinaris al Club Bàsquet Santfeliuenc per a l'ascens de l'equip masculí a la Lliga LEB plata i al Santfeliuenc FC per al projecte Enfutbola't 2023.

En l'àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció de la Ciutat es portarà a aprovació el plec de clàusules administratives particulars que regiran la concessió administrativa de la parada número 7 del Mercat Municipal.

En el ple de setembre es proposaran els reconeixements extrajudicials de crèdit de diverses operacions comptables en les diferents àrees de govern.

Comparteix
Salta a la part superior