Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2023 20:29:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu acollirà per quarta vegada l'IND+I Club, la xarxa d'intercanvi d'indústria i innovació

20/11/2023
Lectures: 276
Sant Feliu acollirà per quarta vegada l'IND+I Club, la xarxa d'intercanvi d'indústria i innovació

Sant Feliu ha estat novament la ciutat escollida per celebrar dimarts 21 de novembre una nova edició de l'IND+I Club, la xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l'àmbit de la indústria i la innovació. La benvinguda institucional de l'alcaldessa Lourdes Borrell donarà el tret de sortida a la sessió, que comptarà també amb la presència de Francisco López, President de l'Àrea d'Atenció Ciutadana i Administració Oberta de l'Ajuntament, i d'Àurea Rodríguez, leader expert d'IND+I, qui presentarà l'IND+I Club i les activitats que aquesta xarxa desenvolupa.

El programa d'aquesta trobada inclourà la presentació i comentari amb el públic, moderats per la periodista i editora de Ràdio Sant Feliu Sílvia Guillén, de dos llibres sobre innovació i transformació digital a càrrec dels seus autors. La primera obra serà 'El libro de la Inteligencia Colectiva d'Amalio Rey', expert en lnteligencia Col·lectiva i en la creació de xarxes i ecosistemes d'innovació. 

La jornada continuarà amb el llibre 'Mamut o Sapiens', d'Albert Riba Trullols, llicenciat en Ciències Empresarials per la UOC i Màster en comerç electrònic, e-learning i e-Business per la URL, cofundador i CEO de Sapiens Mindset SL, i d'Impreneur S.L.

Aquesta quarta edició de l'IND+I Club se celebrarà dimarts 21 de novembre a partir de les 17.30 h, i es planteja en format híbrid per garantir que tothom qui estigui interessat pugui assistir-hi. La Torre del Roser (c/ Joan XXIII, 14), seu de Co-Innova Sant Feliu, acollirà la sessió de manera presencial, que també es podrà seguir virtualment a través de la plataforma Zoom a aquest enllaç (Meeting ID: 964 2419 6235).

IND+I és una iniciativa de l'Ajuntament de Viladecans, ACCIÓ, Generalitat de Catalunya, Unió Europea Fons Europeu de desenvolupament regional, Incasòl, Aigües de Barcelona, Diputació de Barcelona i AMB, amb la col·laboració de diferents institucions i empreses.

"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local".

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior