Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2023 20:51:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'alumnat de l'escola Gaudí planta nous arbres a la pineda de la Salut

21/11/2023
Lectures: 378
L'alumnat de l'escola Gaudí planta nous arbres a la pineda de la Salut

Dimarts 21 a les 10 h s'ha celebrat l'acte de plantada de 15 nous pins a la pineda de la Salut, en una trobada marcada per la col·laboració entre l'Ajuntament, alumnes de l'escola Gaudí i integrants de la comunitat local. La plantada ha anat a càrrec dels i les delegades ambientals de l'escola, des d'I4 fins a sisè curs, i dels i les representants del centre al Consell Escolar.

L'alcaldessa de Sant Feliu Lourdes Borrell, present a l'acte, ha destacat la importància d'iniciatives com aquesta per a la millora del medi ambient i el foment de la participació ciutadana. També han assistit representants de l'Associació de Veïns de la Salut, entitat que històricament ha defensat la restauració d'aquest espai, que en el passat s'utilitzava com a abocador. En total, prop d'una trentena de persones, entre alumnes, representants veïnals autoritats i famílies han participat activament en aquesta jornada, dedicada a millorar i preservar el patrimoni natural de Sant Feliu.

Aquesta activitat forma part del pla d'acció d'aquests delegats i delegades ambientals, que treballen en la creació de refugis climàtics tant a l'escola com a l'entorn. El projecte, liderat per l'Oficina de Serveis Ambientals i la xarxa d'Escoles+sostenibles de la ciutat, promou la renaturalització dels centres educatius i dels seus entorns. L'objectiu és crear una xarxa de refugis naturals que acullin la biodiversitat, millorin la qualitat del sòl, retinguin aigua i humitat, i esdevinguin espais de confort tèrmic per protegir-se dels efectes del canvi climàtic.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior