Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 19:39:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Obert el concurs per dissenyar el cartell de la Festa de Tardor 2024

17/06/2024
Lectures: 1305
Obert el concurs per dissenyar el cartell de la Festa de Tardor 2024

L'Ajuntament ha publicat les bases del concurs per dissenyar el cartell de la Festa de Tardor, que enguany se celebrarà del 10 al 13 d'octubre. Tothom que vulgui participar en el certamen pot accedir-hi de manera individual, presentant una única obra original i inèdita per persona. Entre d'altres, el disseny del cartell haurà d'incloure algun element relacionat amb l'imaginari festiu de Sant Feliu.

Les bases indiquen, a més, els següents requisits per participar-hi:

  • El format del cartell haurà de ser de 42x60cm.
  • La tècnica emprada és lliure però el disseny ha d'estar vectoritzat, apte per a la seva reproducció mitjançant quadricromia i que pugui tenir una bona aplicació tant en format paper com en digital. Per aquest motiu no seran admeses tintes metal·litzades ni fluorescents ni tampoc relleus i/o volums enganxats.
  • Les obres s'hauran de presentar en reproduccions digitals.
  • Les obres no poden anar signades, se signaran quan el jurat faci públic el nom de la persona guanyadora.
  • Les obres presentades en un format o en una presentació diferent als citats a les presents bases seran desqualificades.

Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar fins al 2 de setembre accedint a través d'aquest tràmit, i pujant el cartell en els formats que s'indica a les bases. La selecció del cartell guanyador s'efectuarà per un jurat que tindrà en compte la qualitat i originalitat de l'obra, que contingui motius o imatges que puguin associar-se a la Festa, i que a més tingui present la perspectiva de gènere i la diversitat social i cultural.

L'obra guanyadora serà la imatge de la Festa de Tardor 2024, i rebrà un premi econòmic que s'anunciarà en el decret d'alcaldia de la convocatòria, a proposta del departament de Cultura. El nom de l'autor/a apareixerà imprès al cartell, i des de les xarxes socials municipals es farà difusió de l'obra i del o de la guanyador/a.

Comparteix
Salta a la part superior