Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 19:46:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'alcaldessa respondrà les preguntes de la ciutadania a Ràdio Sant Feliu el 18 de juny

13/06/2024
Lectures: 635
L'alcaldessa respondrà les preguntes de la ciutadania a Ràdio Sant Feliu el 18 de juny

El dimarts 18 de juny, de 18 a 19 h, Ràdio Sant Feliu emetrà de nou el programa L'alcaldessa respon'. En aquest espai, Lourdes Borrell donarà resposta en directe des dels estudis de la ràdio municipal a les preguntes de la ciutadania.

Com enviar una pregunta al programa?

El programa posa a disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació per fer arribar les preguntes. Es pot trucar en directe al telèfon de Ràdio Sant Feliu, el 936 666 985, enviar un correu electrònic a alcaldessarespon@santfeliu.cat, escriure al WhatsApp 608 183 751 o enviar un missatge a les xarxes socials de l'Ajuntament amb l'etiqueta #alcaldessaresponsf.

La ciutadania podrà resoldre els seus dubtes sobre qualsevol tema de ciutat que sigui d'actualitat i sigui d'interès general.

Queden excloses les preguntes relacionades amb queixes sobre la via pública, ja que l'Ajuntament disposa de l'app Millorem per donar-hi resposta. Per agilitzar el programa, només es pot fer una pregunta per persona, independentment del canal. I no s'atendran preguntes plantejades de manera discriminatòria o que atemptin contra els drets i la igualtat de les persones. 

Amb 'L'alcaldessa respon' l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un espai obert per compartir continguts i experiències i informar de forma bidireccional sobre temes que aportin millores a la vida de la ciutat, amb la possibilitat de fer-ho en directe i a través de diferents canals. L'objectiu final d'aquest nou espai radiofònic és fomentar la transparència i la participació. 

El programa 'L'alcaldessa respon' es pot seguir en directe al 105.3 FM i a www.radiosantfeliu.cat.

Comparteix
Salta a la part superior