Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 20:57:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El 28 de juny finalitza el procés de preinscripcions a l'Escola Municipal de Música

21/06/2024
Lectures: 578
El 28 de juny finalitza el procés de preinscripcions a l'Escola Municipal de Música

El proper divendres 28 de juny finalitza el procés de preinscripcions per al nou alumnat a l'Escola Municipal de Música. L'oferta formativa és oberta a tothom, a partir dels tres anys, sense limitació de nivell. Podeu consultar informació sobre l'escola a www.santfeliu.cat/escolademusica.

Les persones que volen accedir als ensenyaments per al curs 2024-2025 han de fer la preinscripció per internet, del 17 de juny al 28 de juny, mitjançant el tràmit en línia que trobareu en aquesta pàgina.

En el cas que no sigui possible fer la preinscripció de manera telemàtica, es podrà fer presencialment amb cita prèvia del 17 al 28 de juny, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Aquesta cita prèvia es pot demanar mitjançant el tràmit en línia de sol·licitud de cita prèvia o trucant al telèfon 936 858 001.

Calendari del procés de preinscripció i matriculació per al curs 2024-2025:

  • Preinscripció: del 17 al 28 de juny
  • Sorteig: 1 de juliol
  • Publicació de les llistes baremades provisionals: 8 de juliol (visibles al web municipal i a les cartelleres de l'escola)
  • Reclamacions a la Secretaria de l'escola (via correu electrònic): 8 i 9 de juliol 
  • Publicació de les llistes definitives: 12 de juliol (visibles al web municipal i a les cartelleres de l'escola).
  • Formalització de matrícula: del 15 al 19 de juliol

L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu, amb seu al Palau Falguera, fa més de trenta anys que es dedica a la pedagogia posant l'educació musical a l'abast de la ciutadania. L'objectiu principal és facilitar les eines bàsiques per tal que l'alumnat desenvolupi l'autonomia necessària per gaudir amb la música tant a nivell amateur com professional.

La pràctica musical col·lectiva (bandes, corals, orquestres, combos,...) és l'eix vertebrador dels diferents programes que ofereix l'escola perquè ajuda al creixement personal, fomenta valors i facilita els espais expressius. Aquest aprenentatge es completa amb el llenguatge musical i l'instrument en grup. Des de l'Escola es potencia la participació de les agrupacions musicals en les activitats de ciutat així com la seva vinculació amb el territori i la integració a l'entorn sociocultural.

L'Ajuntament de Sant Feliu aplica la tarifació social per a la determinació dels preus públics de l'oferta educativa bàsica de l'Escola de Música, per garantir l'accés de la ciutadania a aquest serveis seguint criteris d'equitat i igualtat d'oportunitats. En aquest sentit, per establir el preu dels serveis de l'oferta educativa bàsica es fa un càlcul individual per a cada família en funció de la seva capacitat econòmica i el nombre de membres del seu nucli familiar.

Comparteix
Salta a la part superior